Овердрајв
Модератор
- Член од
- 5 ноември 2005
- Мислења
- 4.255
- Поени од реакции
- 569
Ама каснам.. тек сега ја видов на TL и BCGИскочи SPORE, бујрум кој сака да ја тестира.
Иначе.. wow. Не е ни 3.5GB, а е огромна (gameplay-wise)
Ама каснам.. тек сега ја видов на TL и BCGИскочи SPORE, бујрум кој сака да ја тестира.
Се чека на Episode Three.. се` друго што излегува во меѓувреме е неофицијален мод.не знам каде да го пишам постов, па овде ке го шлапнам. прашањето ми беше, дали има некое продолжение после half life 2 episode two ?
Брале WoW изгуби многу оваа година ја направија како покемон онлајн ffs. Сега комотно е за деца од 4години па нагоре Него јас би препорачал Warhammer Online + да не има некој некои податоци која продавница кај нас ќе ја продава ?Зошто бе не ја ставаш? :smir: Една од најочекуваните игри за оваа година.
До 60% ми е torrentotИскочи SPORE, бујрум кој сака да ја тестира.
Remember, people always come back. :smir: За покемон, не верувам да е, многу е далеку од тоа.Брале WoW изгуби многу оваа година ја направија како покемон онлајн ffs. Сега комотно е за деца од 4години па нагоре Него јас би препорачал Warhammer Online + да не има некој некои податоци која продавница кај нас ќе ја продава ?
.. и е катастрофално лош порт од конзоливе. Лоша оптимизација (ама ептен), лоши контроли, лош handling на возилата, auto-targeting систем карактеристичен за конзоли, button-mashing (ќе се окозиш додека украдеш некој тенк или хеликоптер), недостаток на 16:10 резолуции (само 4:3 и 16:9.. изгледа си мислат дека секој PC гејмер игра на LCD телевизор), а ни приказната не е нешто посебно добра (Just Cause на стероиди).Излезе Mercenaries 2 за PC..
Ахахахха, знаев дека тоа ке го кажеш. За портовите, нема што да се обидуваш да ги слегнуваш од инт. 99% од портовите се катастрофа... и е катастрофално лош порт од конзоливе. Лоша оптимизација (ама ептен), лоши контроли, лош handling на возилата, auto-targeting систем карактеристичен за конзоли, button-mashing (ќе се окозиш додека украдеш некој тенк или хеликоптер), недостаток на 16:10 резолуции (само 4:3 и 16:9.. изгледа си мислат дека секој PC гејмер игра на LCD телевизор), а ни приказната не е нешто посебно добра (Just Cause на стероиди).
Ама има секакви видови на напади од воздух и супер експлозии.. што очигледно им е доволно на америчките играчи.
Пробај ја најновата Splinter Cell (Double Agent мислам беше). Од што е лошо конвертирана за РС, неможеш ни да ја свртиш играта од што има глупи баговиОсвен нели,Devil May Cry 4,Prince of Persia,Assasins Creed и Chronicles of Riddick.
Има надеж,сепак