- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
I'm inНеможам да се логирам на мсн, некој друг ?
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
I'm inНеможам да се логирам на мсн, некој друг ?
На многу им се појавил. Симни Absolute Uninstaller, избриши се што е Live Messenger и слично, па после пробај инсталирај ја Live Messenger 2009 14.0.5027.908.Пазете го ова. Користам ХР инаку. Го има некој овој проблем со 2009?
![]()
па види на гугл шо значи тој ерор... изгледа има паднато некој серверAjde neka nekoj mi objasni so da praam nemozam da se logiram na msn mi go pokazuva ova Signing in to windows live messenger failed because the service is temporarly unvaliable. Error code 810092.... pomos od nekoj ako moze:helou:
Пробај неколкупати да се логираш - ќе те пушти :smir:Ajde neka nekoj mi objasni so da praam nemozam da se logiram na msn mi go pokazuva ova Signing in to windows live messenger failed because the service is temporarly unvaliable. Error code 810092.... pomos od nekoj ako moze:helou:
Пробав да го инсталирам најновиот мсн, од линкот што го постираше Корун, неколку страни наназад, се инсталира, и излезе пак истото шо од порано ми се појавуваше "new version avalible". Чаре?
Епа нели ти вика дека има нова верзија така?Ја пробав баш таа верзија, претходно избришав се поврзано со Live Messenger, ама пак не пали, иста песна. ЈБГ сеуште работи 8.1
a kaj mozam da go najdam ovaj plugin za vinamp da sviri na msn?
Не. Сега ја користам оваа верзија 8.1(build 8.1.0178.00), не ми кажува дека има понова верзија, ништо, се логирам и си работи нормално. Претходно користев верзија 9.0 бета или 8.5 не сум сигурен, па еден ден ми рече дека има нова верзија. Ја слегнав и оп, излезе таа сликичката дека ми треба ОС ХР или Виста и веќе не фаќа верзија понова од 8.1. Чистев и со Absolute Uninstaller и Registry Mechanic ама јок, нејќе. Може да пробам уште да го симнам тој пакот од 130МБ ама не верувам дека ќе смени нешто. Може да пробам и со надградба на СП3 да видам може ќе смени нешто. Дотогаш, останувам на 8.1Епа нели ти вика дека има нова верзија така?
И таму те прашува дали сакаш да ја симнесш, ќе кликнеш YES и ќе си се инсталира и толку. Напраи вака? Ако направи, што ти искочи?