MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пазете го ова. Користам ХР инаку. Го има некој овој проблем со 2009?

lol.jpg

Пазете го ова. Користам ХР инаку. Го има некој овој проблем со 2009?

lol.jpg

На многу им се појавил. Симни Absolute Uninstaller, избриши се што е Live Messenger и слично, па после пробај инсталирај ја Live Messenger 2009 14.0.5027.908.

Aко неможе пак, повтори ја постапкава, ама сеа најди друга инсталација за мсн.

Ajde neka nekoj mi objasni so da praam nemozam da se logiram na msn mi go pokazuva ova Signing in to windows live messenger failed because the service is temporarly unvaliable. Error code 810092.... pomos od nekoj ako moze:helou:

Ajde neka nekoj mi objasni so da praam nemozam da se logiram na msn mi go pokazuva ova Signing in to windows live messenger failed because the service is temporarly unvaliable. Error code 810092.... pomos od nekoj ako moze:helou:
па види на гугл шо значи тој ерор... изгледа има паднато некој сервер

Пробај неколкупати да се логираш - ќе те пушти :smir:

Дали некој друг освен мене има проблеми со мсн?
Ми вика дека не сум конектирана на интернет :S

Мене така ми правеше од дома ... отвори експлорер и види дали ти е work offline или направи refrеsh на eksplorerot и конектирај

Пробав да го инсталирам најновиот мсн, од линкот што го постираше Корун, неколку страни наназад, се инсталира, и излезе пак истото шо од порано ми се појавуваше "new version avalible". Чаре?

Пробав да го инсталирам најновиот мсн, од линкот што го постираше Корун, неколку страни наназад, се инсталира, и излезе пак истото шо од порано ми се појавуваше "new version avalible". Чаре?

Дадов линкови за 2 верзии, едната е последната, другата е предпоследната. Изгледа си ја стаил предпоследната. Треба БАШ оваа:

Live Messenger 2009 14.0.5027.908

Пред да ја симнеш оваа верзија, пробај логирај си се со таа што ја имаш, и кога ќе ти каже дека има нова верзија, само кликни YES и ќе ја симне автоматски, ќе ја инсталира и тераш.

Ја пробав баш таа верзија, претходно избришав се поврзано со Live Messenger, ама пак не пали, иста песна. ЈБГ сеуште работи 8.1

Ја пробав баш таа верзија, претходно избришав се поврзано со Live Messenger, ама пак не пали, иста песна. ЈБГ сеуште работи 8.1

Епа нели ти вика дека има нова верзија така?
И таму те прашува дали сакаш да ја симнесш, ќе кликнеш YES и ќе си се инсталира и толку. Напраи вака? Ако направи, што ти искочи?

Епа нели ти вика дека има нова верзија така?
И таму те прашува дали сакаш да ја симнесш, ќе кликнеш YES и ќе си се инсталира и толку. Напраи вака? Ако направи, што ти искочи?

Не. Сега ја користам оваа верзија 8.1(build 8.1.0178.00), не ми кажува дека има понова верзија, ништо, се логирам и си работи нормално. Претходно користев верзија 9.0 бета или 8.5 не сум сигурен, па еден ден ми рече дека има нова верзија. Ја слегнав и оп, излезе таа сликичката дека ми треба ОС ХР или Виста и веќе не фаќа верзија понова од 8.1. Чистев и со Absolute Uninstaller и Registry Mechanic ама јок, нејќе. Може да пробам уште да го симнам тој пакот од 130МБ ама не верувам дека ќе смени нешто. Може да пробам и со надградба на СП3 да видам може ќе смени нешто. Дотогаш, останувам на 8.1 :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom