Како ви помина првиот школски ден? :)

• Креатор на темата Креатор на темата SrRulz
  • Време на започнување Време на започнување

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Очекувам интересни коментари од оние кои сега се прва година :pos:
Сепак темата е за сите па ајде да видам како ви помина првиот школски ден.

Мене тапа ми беше... се видов со другарите 5-6 имаше кои не сум ги видел другите кажи речи секој ден ги гледам и не беше кој знае што.. ни го дадоа распоредот и секој ден имаме по 7 часа понеделник 8 :nesvest::nesvest: :).

Јас се видов со класот, ги гледавме првачињата збунети ко ние што бевме лани и после не викна класната.Ни кажа за се, скоро сите професори ми се сменети.И таа по англиски.Единствена жена се погоди што беше подобра и поведра од другите и ја сменија...

прва година,изгубени сите,барем во класот ми се паднаја убај љуѓе ( мада можеше и поубо ),ама то је....сеа со овие компјутериве ич немат место,плус училницата ми е мала,немат место да се свртиш,професориве збунети,ние збунети...остај то на секој мал одмор морат да излегвиме од училница да за ја заклучет,а денес ги држевме сите часа ( скратени беја ) .Интересно ми беше,сакам пак! :)

Леле ова се смениле програмиве место у четврта најмалку часови ќе имам пуно. Леееј за што ќе ми е филозофија и бизнис а математичко сум. Ај ебате програмите. Инаку беше просечно за распоред, а другари баграта ок.

па добро, за 1год како може да биде, утре очекувам запознавање со цел клас, иначе добри деца се, има убави девојчиња, и това е,

П.С. има у Никола Карев некој од форумов??

Како бе вие сите часа?Ние само саат негде бевме денес:)

Како бе вие сите часа?Ние само саат негде бевме денес:)
Ние 15 минути седевме во училница и си отидовме :) и надвор почекавме 15тина минути додека да влеземе и то, инаку многу часови имам упм секој ден по 7 часа у понеделник 8 ццц!!! Такво нешто не очекував што е многу многу е :nesvest::nesvest::nesvest:

Ние 15 минути седевме во училница и си отидовме :) и надвор почекавме 15тина минути додека да влеземе и то, инаку многу часови имам упм секој ден по 7 часа у понеделник 8 ццц!!! Такво нешто не очекував што е многу многу е :nesvest::nesvest::nesvest:

Па и ние така само малце повеќе чекавме во холот.И мене годинава ќе ми биде тежок распоредот.Па и пракса...

Прв ден во Ѓорѓи ок беше добри девојчиња имаме просечни :pusk:
Класната ретард на секој крај на реченица вика нели?? и не??
Се видов со другари од школо дојдоа од Карев во Ѓорѓи и така топ денес

:helou:

Класната ретард на секој крај на реченица вика нели?? и не??

Биологија ти е класна :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Немој ретард за неа бе, баш е супер жената. Плус, мислам дека манекенка/модел била порано.

Него, после толку кукање, првиов школски ден пројде супер.:pipi:
Фини луѓе ми дојдоа во класот, класната ми остана и то.

Дали седите кој како сака или по реден број во дневникот?
Нас не ни дават да седеме кој со кој сака во цело школо е така мислам :tapp:

Во прва седевме кој како сака, а сега со компјутерите по реден број:(

Дали седите кој како сака или по реден број во дневникот?
Нас не ни дават да седеме кој со кој сака во цело школо е така мислам :tapp:

и кај нас е така...

Супер си поминав, само тие глупите компјутери што ги ставија жива утка им се!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom