Појачалото од гитарата го пуштам толку гласно што комшиите пукаат од нервоза. Ме опушта, како свирењето така и нервозата на комшиите кои неможам да ги поднесам...:devil2:
Сама дома.....најубаво....одма викам другарки,другари....пуштам музика до даска,се труеме со кафиња и цигари,гледаме филмчиња,се опуштаме со вино.....а некогаш ми се случува да не викнам никој,да бидам баш сама....тогаш исто пуштам музика,пробувам облека,играм пред огледало....зависи од расположение.....хехехех
Home Alone....Па тогаш слушам глсна музика...
Ги викам другарте, секако и другарките и правиме што ќе ни текне ))
Супер е кога си сам дома :je: :music3:
Обожавам кога сум сама дома, а кога тоа се случува времето брзо ќе летне . А инаку кога сум сама пуштам гласна музика (тоа обавезно), некогаш и џускам :music3: , често и на пц (лесно можам да се заборавам на фб, мсн), кога имам книга непрочитана, ја читам се додека не ми е здодевна, а кога читам книга друго и не ми е толку битно (зависи од расположението), а понекогаш и уживам во трач муабетот со другарките.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.