Riken
the power of imagination makes us infinite
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 12.781
- Поени од реакции
- 30.641
Dajte i na mene pratite PM.Испробан торент за PES09 ?
Dajte i na mene pratite PM.Испробан торент за PES09 ?
Немора да спамираш безвезе. Да си ја играл San Andreas би знаел дека ако направиш специјален потег(кој го нема), нема да има slow motion (во San Andreas воопшто нема slow motion), исто така би знаел дека нема никаков рекет како оружје во играта. Колку само ми идат на живци билдери на постови..ДА НЕ Е GTA SAN ANDREAS?
Znam imase pojce geta i ako otides u protvnickoto geto ako te fata te pretepuaaJa igrav igrava pred 1-2 godini, neso so eden crnec igras ides zemas reket se tepas neso slicno na 25to Life igrata, imase neso znam i slow motion koj ce napraes specijalen poteg dan znae nekoj kako se vikase igrava.pozz
Мислам дека е Crime LifeZnam imase pojce geta i ako otides u protvnickoto geto ako te fata te pretepuaa
Bratce fala taa e igrata so ja barav:helou: fala uste ednas :salut:Мислам дека е Crime Life
Clive Barker's Undying? Хорор, 2001, стар замок/куќа, суштества, 3 збора.. страшна беше тогашеј барам една хорор игра што ја играв негде околу 2001 година.
се почнува во еден двор на стар замок, темница е, продолжуваш во куќата и те напаѓаат нешо суштества. хорор е играва и мислам дека почнува на "R" и е МИСЛАМ со еден збор, ама не ми текнува.
сакам пак да ја играм, ама цд-то(700mb) сум го дал негде и не ми текнува како се вика :S
едит-шутер во прво лице е. тоа забораив да кажам =)
Јаде трева или коси трева? За слична на Pacman во која има трева ми текнува само на Mowin’ Maniac.Луѓе имах една игричка маленка 2д беше нешо слична на pacman само јадеш трева нешо имаше ја у некое ентер Цд ама немож даа најдам плз ак може некој да ја најде фала мн однапред
Alexandar The Great така се вика ...moze malce pomos?!?! baram edna igra nesto znam bese so aleksandar makedonski osvojuvas teritorii kupuvas vojska nesto taka bese samo nz kako se vikase aj ako znae nekoj neka mi kaze ako moze !! :smir: i da se izvinam a fontov nesto me dupi nesaka da se stavi na makedonski :nesum: odnapred izvinete :S