Awake
б.
- Член од
- 30 декември 2007
- Мислења
- 3.198
- Поени од реакции
- 2.628
Пратено. :wink:За мене? :smir:
Пратено. :wink:За мене? :smir:
PES 2009 излегува на 18.11.08, а за сурсот ќе ти најдам торент/линк и ќе ти пратамZdravo na site. Jas sum nov clen na forumov taka da ako napravam nekoja greska nemoj da se smeete, (se zezam slobodno fakajte seir). Tuku me interesi dali nekoj znae kade mozam da gi downloadiram ili kupam Pro Evolution 2009 i Counter Strike Source. Fala odnapred !!!
Јас ја имам 1.20 ама не мозам да играм на бнет:nesum:Мозе да ми дадете линк од Warcraft (најновата) фала однапред :smir:
Дај и мене за СОРСОТ, но да може да се плеша на нет и да се прави дедикејтед серверPES 2009 излегува на 18.11.08, а за сурсот ќе ти најдам торент/линк и ќе ти пратам
Провери ПП - Приватни Пораки (бидејќи си нов )Kako ne e izlezena PES 2009 koga za nea ima i forum na sajtov za diskusija
Пратено.Дајте ја ассасинс крид- assassin's creed ! ПЦ верзија без буг
Ти пратив торент за играва на порака!:salut:Fala ti Awake ama ke ja spustam posle 1 zasto mesecov go nadminav limitot Ako mozes prati mi i link za download na Counter Strike Source. Pozz !!!
Да не е Impossible Creatures?Барам 2 игри...
1. Дејството се дешава у една англиска катедрала... главен лик е девојка и млати демони.. на мрежа ја видов :zid:Како се викаше?
2. Оваа е од пред дедо Ное. Составуваш некои си чудовишта од други органи. Играта е излезена пред 2000 год.:nesvest:
Чекам ПП барем со инфо xD