- Член од
- 18 јули 2008
- Мислења
- 479
- Поени од реакции
- 140
ај ако може некој нека ми даде линк за World Tennis Ace.
Пратенаај ако може некој нека ми даде линк за World Tennis Ace.
Пратенооваа стара е ама ако некој може нека прати
Nightlong: Union City Conspiracy
neighbours from hellКоја ти треба ?
Ај и на мене ПП. :wink:neighbours from hell
sry zaboraiv da ti pisam koja
neighbours from hell
sry zaboraiv da ti pisam koja
Пратено.Ај и на мене ПП. :wink:
toa e igrata ako saks da ti ja pratam a ova > Los Angeles Screenshot ne mi e jasno inaku igrata Midnight Club, ke ti japratam na pp.Midnight Club: Los Angeles Screenshot
да ми ја најде некој играва ке може??
Не сакам да отворам нова тема, ама прашањево е некако поврзано со ова тема .
Вака, ја играв играта пред 8-9 години, мислам дека ја инсталирав од BUG или PCPLAY, не сум баш сигурен. Kако и да е играта беше со војници, нешто ко RTS само што можеше максимум 6 војници да контролираш, нешто слично на Командос ама малце пожива можеше од убиените непиатели да земаш храна health pack оружја итн итн. Памтам кога се отвараше играта нешто пишуваше Shadow (демек некоја фирма ова...) или пак флеш бекот ме лаже...како и да е не се надевам дека некој ја знае + и описот е катастрофа...
ПратеноА некој да не има линк за Leisure Suit Larry Magna Cum Laude?
Ѕирни ја Soldiers of Anarchy.. личи на неа по тоа што го кажуваш, само е од пред 6 години. И да не е таа, пак симни ја - закон еНе сакам да отворам нова тема, ама прашањево е некако поврзано со ова тема .
Вака, ја играв играта пред 8-9 години, мислам дека ја инсталирав од BUG или PCPLAY, не сум баш сигурен. Kако и да е играта беше со војници, нешто ко RTS само што можеше максимум 6 војници да контролираш, нешто слично на Командос ама малце пожива можеше од убиените непиатели да земаш храна health pack оружја итн итн. Памтам кога се отвараше играта нешто пишуваше Shadow (демек некоја фирма ова...) или пак флеш бекот ме лаже...како и да е не се надевам дека некој ја знае + и описот е катастрофа...