MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Start-->Set Program Access and Defaults
И таму барај web browser и ќе одбереш кој да ти биде примарен пребарувач:helou:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.259
Све најдов ама Start никако не го најдов:pos2:
Дај скрин шот или слично.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Све најдов ама Start никако не го најдов:pos2:
Дај скрин шот или слично.

Абре START доле лево, кај што го исклучуваш компјутерот. Старт копчето од виндовс, ццц :)

Иначе, пушти си Firefox, би требало да те праша дали да е Default Browser и ќе и кажеш YES! Иначе побарај у TOOLS - OPTIONS и најди негде SET AS DEFAULT BROWSER нешто слично, на кој било интернет browser.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
ми дојде овој маил пред малку и тоа у junk фолдерот со high priority па сеа ме интересира што може да е и дали и на некој друг му стигнал овој маил :)

We regret to inform you that since we have recieved numerous complaints from various sources concerning your online behaviour, we have no alternative but to terminate your MSN Messenger account. Your account termination will take place tomorrow at 12:00am (GMT).

This issue may be resolved by contacting accounts@msn.com. According to the account department\'s discretion, your account may be restored.

MSN Messenger
Accounts Department.

Уживај си, ништо нема да ти бидне.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.259
Абре START доле лево, кај што го исклучуваш компјутерот. Старт копчето од виндовс, ццц :)

Иначе, пушти си Firefox, би требало да те праша дали да е Default Browser и ќе и кажеш YES! Иначе побарај у TOOLS - OPTIONS и најди негде SET AS DEFAULT BROWSER нешто слично, на кој било интернет browser.
Јас мислев START некаде по месинџеров:tapp:
Ај се снајдов. Фала многу:)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Веќе 2 дена мсн-ов ме заебава, не сака да ми ги праќа пораките и после 100 обиди ќе успеам некако, а сега ми јавува ерор и не може да ме уклучи.

Има ли некој друг ваков проблем или само до мене е?

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Kaj сите е изгледа заебано... истиве проблеми ги имам и јас

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Еј луѓе ај кажете ми каде е опцијата за да се блокира некоја адреса да не ми праќа мејлови?Решавав еден тест за англиски, и сега со резултатите ми спамираат.Добивам по 20 мејлови на ден.Помош:)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Еј луѓе ај кажете ми каде е опцијата за да се блокира некоја адреса да не ми праќа мејлови?Решавав еден тест за англиски, и сега со резултатите ми спамираат.Добивам по 20 мејлови на ден.Помош:)
А зашто прашањево ти е тука стаено? Што има врска ова со MSN???

И постави го пак прашањето, ама сеа глеј и информации да ни дадеш, како на пример КОЈ MAIL СЕРВИС ГО КОРИСТИШ???

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
А зашто прашањево ти е тука стаено? Што има врска ова со MSN???

И постави го пак прашањето, ама сеа глеј и информации да ни дадеш, како на пример КОЈ MAIL СЕРВИС ГО КОРИСТИШ???
Па го пишав тука зашто сум на Хотмеил.Знам дека не е за тука, ама ете го пишав:smir:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
По еј значи никгаш нема да направат добра верзија од овој месинџерот секогаш се нешто не чини. :nerv:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Па го пишав тука зашто сум на Хотмеил.Знам дека не е за тука, ама ете го пишав:smir:
Oтвори си меилот, иди у OPTIONS, па иди у JUNK MAIL нешо така и таму имаш BLOCKED Safe and blocked senders (Blocked senders) нешто вака.

Ќе се снајдеш и ќе си пишеш меилот од кој нејќеш да ти стига ништо и ајт.

По еј значи никгаш нема да направат добра верзија од овој месинџерот секогаш се нешто не чини. :nerv:
Ja до сеа со ниедна верзија на MSN сум немал никаков проблем, ни најмал ни ништо :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom