MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.
P

Princ

Гостин
Кликни да ги отвара со Internet Explorer кога ќе те праша со кој програм да ги отвори.

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Абе да не знае некој шо е проб не ми дава да флезам на мсн одма ми дава Troubleshoot и сите се штиклират (точни) само ова Hosts file... e празно.
Eнибади хелп???:toe:

Ме чита ли некој мене ?:jaj:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ме чита ли некој мене ?:jaj:
Пробај конектирај се преку оној праисторискиот MSN што си го има самиот виндовс. Значи не преку Live Messenger 8.5 (или 9), туку преку тој никаквиот, побарај го во START.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Ја да прашам... Кога отварам меил преку тоа икончето, цело време ми иде преку интернет експлорер а сакам со фајрфокс, ама не сум нашла нигде дека може да се смени... Знае некој како или морам да си се помирам со тоа?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ја да прашам... Кога отварам меил преку тоа икончето, цело време ми иде преку интернет експлорер а сакам со фајрфокс, ама не сум нашла нигде дека може да се смени... Знае некој како или морам да си се помирам со тоа?
Може!

Прво напрај си го Firefox да ти е default browser.
Симни го ова. инсталирај го.

После пушти MSN и пробај провери си меил, треба да го отвори преку Firefox. Ако не, тогаш треба да имаш додатно мени горе кај File, Edit, Tools...... ќе се вика StuffPlug или така нешто.

Натаму направи го ова:

Р.Ѕ. Мислам дека за Live Messenger 9.0 не работи ова :)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
имам месенџер 9.0 бета верзија и откако ја инсталирав вистата(скинот само),многу ми се заебува мснто,само се исклучува
,не стигнуваат муабетите,некогаш ми покажува дека неам ниеден контакт онлајн,па си праам sign out-sign in и ќе си покаже дека има онлај луѓе.

ова до вистата е?
да ја деинсталирам или до мснто е?
нервозно е

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
имам месенџер 9.0 бета верзија и откако ја инсталирав вистата(скинот само),многу ми се заебува мснто,само се исклучува
,не стигнуваат муабетите,некогаш ми покажува дека неам ниеден контакт онлајн,па си праам sign out-sign in и ќе си покаже дека има онлај луѓе.

ова до вистата е?
да ја деинсталирам или до мснто е?
нервозно е
Пробај избриши го скинот што си го ставила, па избриши го и мсн ус пат. После наново инсталирај го МСН и види, би требало се да си е ок, чим одкога си го ставила скинот почнало да те зеза.

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Пробај конектирај се преку оној праисторискиот MSN што си го има самиот виндовс. Значи не преку Live Messenger 8.5 (или 9), туку преку тој никаквиот, побарај го во START.

Сум го пробувал тоа и пак пробав ама не бива...:zid:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
..A да пробаш да го симнеш...пак...и да го преинсталираш?...Да не е corrupted при инсталирањето или нешо сл. crap као тоа...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Види дали можеш да се конектираш со некој друг јузер. Викни другар ти нека се стаи од кај тебе, зашо ако си кликал на некои непотребни линкови праќани по мсн, можно е да си го јадел :)

Симни си SP3 за ХР. Избриши го Live Messenger, апдејтувај го виндовсот со SP3, па после инсталирај ја најновата верзија на Live Messenger 9.0

До тогаш, логирај се од тука:

www.meebo.com
www.ebuddy.com

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Може!

Прво напрај си го Firefox да ти е default browser.
Симни го ова. инсталирај го.

После пушти MSN и пробај провери си меил, треба да го отвори преку Firefox. Ако не, тогаш треба да имаш додатно мени горе кај File, Edit, Tools...... ќе се вика StuffPlug или така нешто.

Натаму направи го ова:

Р.Ѕ. Мислам дека за Live Messenger 9.0 не работи ова :)
Епа ондак ништо, 9 ка имам :) Фала сепак :smir:

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Види дали можеш да се конектираш со некој друг јузер. Викни другар ти нека се стаи од кај тебе, зашо ако си кликал на некои непотребни линкови праќани по мсн, можно е да си го јадел :)

Симни си SP3 за ХР. Избриши го Live Messenger, апдејтувај го виндовсот со SP3, па после инсталирај ја најновата верзија на Live Messenger 9.0

До тогаш, логирај се од тука:

www.meebo.com
www.ebuddy.com
Не знам кој понагоре беше кажал да го реинсталирам, ама 100пати го реинсталирах и постари верзии ставах и бета верзии и се исто прави.

Иначе SP3 имам...

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.840
Поени од реакции
5.666
ми дојде овој маил пред малку и тоа у junk фолдерот со high priority па сеа ме интересира што може да е и дали и на некој друг му стигнал овој маил :)

We regret to inform you that since we have recieved numerous complaints from various sources concerning your online behaviour, we have no alternative but to terminate your MSN Messenger account. Your account termination will take place tomorrow at 12:00am (GMT).

This issue may be resolved by contacting accounts@msn.com. According to the account department\'s discretion, your account may be restored.

MSN Messenger
Accounts Department.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.259
Како можам да наместам, кога линк од нет ќе ми пратат, да не се уклучува преку Opera, туку преку Mozilla.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom