Све најдов ама Start никако не го најдов:pos2:
Дај скрин шот или слично.
Батали го ова. Ако била озбилна работава, сигурно немало да ти стигне маилот у JUNKми дојде овој маил пред малку и тоа у junk фолдерот со high priority па сеа ме интересира што може да е и дали и на некој друг му стигнал овој маил
We regret to inform you that since we have recieved numerous complaints from various sources concerning your online behaviour, we have no alternative but to terminate your MSN Messenger account. Your account termination will take place tomorrow at 12:00am (GMT).
This issue may be resolved by contacting accounts@msn.com. According to the account department\'s discretion, your account may be restored.
MSN Messenger
Accounts Department.
Иначе, пушти си Firefox, би требало да те праша дали да е Default Browser и ќе и кажеш YES! Иначе побарај у TOOLS - OPTIONS и најди негде SET AS DEFAULT BROWSER нешто слично, на кој било интернет browser.
И кај мене е исто на нерви ми оди веќе.Kaj сите е изгледа заебано... истиве проблеми ги имам и јас
А зашто прашањево ти е тука стаено? Што има врска ова со MSN???Еј луѓе ај кажете ми каде е опцијата за да се блокира некоја адреса да не ми праќа мејлови?Решавав еден тест за англиски, и сега со резултатите ми спамираат.Добивам по 20 мејлови на ден.Помош
Па го пишав тука зашто сум на Хотмеил.Знам дека не е за тука, ама ете го пишав:smir:А зашто прашањево ти е тука стаено? Што има врска ова со MSN???
И постави го пак прашањето, ама сеа глеј и информации да ни дадеш, како на пример КОЈ MAIL СЕРВИС ГО КОРИСТИШ???
Дури бев Битола, и мене така ми праеше. Дојдов Словенија, магично се попрај проблемотДобро е, не сум единствена.
Oтвори си меилот, иди у OPTIONS, па иди у JUNK MAIL нешо така и таму имаш BLOCKED Safe and blocked senders (Blocked senders) нешто вака.Па го пишав тука зашто сум на Хотмеил.Знам дека не е за тука, ама ете го пишав:smir:
Ja до сеа со ниедна верзија на MSN сум немал никаков проблем, ни најмал ни ништоПо еј значи никгаш нема да направат добра верзија од овој месинџерот секогаш се нешто не чини. :nerv: