Tоni
ILLYRIAN
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 13.648
- Поени од реакции
- 10.260
^ А ако сакам да читам не сум должен вашите простотилоци да ги читам.
Кандидирај за модератор и ќе можеш да избришеш се што сакаш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ А ако сакам да читам не сум должен вашите простотилоци да ги читам.
^ А за промена да кажеше нешто паметно?
Ти тоа монолог вежбаш тука?
Шега настрана, доста паметни постови од сите страни се редеа погоре...
^ Кој сите? Тие “Балистите“ што после првиот пост тука имаат 1 мислење?
STO SAKAS EVE TI TIEMA O GLUP SHKENDIJA 1 E SHAMPION I DRKAJ SEA^ Се јави мангупов голем.
Доста го дрвите стварно на темава, последниве 2 стране са гомна. Ако нема нешто интересно да се каже за лигава (а и нема искрено), подобро нека отиде у курац цела тема отколку да го дрвите по цел ден овде и да губите време со глупости.
Ете ги пак...
Џабе, со проста раја бостан не се сади. Ваквите постови не те (ве) прават попаметни, потрошете го времето на постирање ПАМЕТНИ информации...
Грешка си....1000000 % се![]()
Aбе неарен го прочита некаде твоето име..па да искоментираш одма..?а ова БИЛА посебно ме насмеа:helou:ne be , zaboravivme, mnozinstvo u tetovo ste vie, mocko eden, shkendija bila, e, i ke bide gordosta na gradot TETOVO.
Aбе неарен го прочита некаде твоето име..па да искоментираш одма..?а ова БИЛА посебно ме насмеа:helou:
:pos2::pos2: што ме заболе мене што значи на албански..?prasaj nekogo sto znae albanski sto znaci vep, pa da gledas kolku posebno jas se iznasmeav od tvoeto ime.
vaka kako sto ste pocnale i Shkendija posle nekolku godini ke ja imenuvate vo "iskra"