Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
^^ Има гугл транслејт, 21. век е. Ама кај па и ја гугл транслејт, за све е Грујо крив. “Компјутер за секое дете“...и ќоро и сакато има компјутер.

^ Мхм психички болен сум, идем у Бардовце на лечење. Тоа е тоа.

Добро бе Jetko да му ебам матер, 1000 пати напиша Шкендија шампион, сфативме сите, не мора да го тупиш секој пост со едно исто срање. Напиши барем 2 паметни реченици...

^^ Има гугл транслејт, 21. век е. Ама кај па и ја гугл транслејт, за све е Грујо крив. “Компјутер за секое дете“...и ќоро и сакато има компјутер.

^ Мхм психички болен сум, идем у Бардовце на лечење. Тоа е тоа.

Ne tamu , od vi DEMIR KAPIA , poubavo e :drk:

Океј, ајде сега олади. Еве од мене имаш уште еднаш да го напишеш тоа шчендија шампон и да не напињаш више.

Овие се прогласија за шампиони браво браво... а не гледаат на табелата која фали само еден кикс на Шкендија и одма го стигаат.

Аман бе и ти...

СМЕ се прогласиле за шампиони...

SHKENDIJA 3-0 NAPREDOK

Nisto novo , kako site so padnaa vo tetovo padnase i napredok koj ne upati ni eden sut po golot ..

AJMOOOO SHKENDIJA :D

tabela_java21.jpg

Работнички-Турново- 1 Cist 1 ..
.
Брегалница-Вардар- 0-2 GOLA . Ke bide neizvesen natprevar , mislam deka nema da padnat mnogu golovi .

Шкендија-Напредок- 1 Napredok nema so da bara u Tetovo , i ke se vrati vo Kicevo mislam so 3-4 komadi ..

Металург-Ренова- 2-3 GOLA .. Metalurg vleze vo forma , ke bide dobar natprevar .

Силекс-Пелистер- 1 Cist 1 .. Sea drugive ekipi ke cekaat da igraat so Pelister zasto znaat deka ke gi dobijat sigurno bodovite .

Тетекс-Скопје- 0-2 GOLA . Teteks nema dobra realizacija no i ne prima mnogu golovi . Skopje ke se brani , i mislam UNDER 2.5 ke vleze .

Samo teteks-skopje 0-2 gola , vo 93 ' 2-1 :S

5/6 :toe:

Poleka poleka pocna da ide sve na svoe mesto !!

Metalurg i Shkendija glavni akteri za shampionska titulaa....Nisto nema da se znae do kraj na prvenstvoto....Shkendija ako saka da bide Shampion treba da gi tepa Rabotnicki,Metalurg i Renova.... !!mislim deka ovie ke bidat klucni utakmici za da vidime koj ke bide noviot shampion vo nashata drzava....Kako i da e...ja mislim deka pak Shkendija moze da naprae nesto poveke od ostanatite klubovi vo EVROPKUPOVITE zs ima postabilen Finansier i sega ke dava uste poveke pari za Liga na Shampioni ili za Evroliga !

Баш свите??? :)

de de :) sezonava mora da padnete ednas,sea kako sto tecat rabotite veke idnata nedela igrame so vas,pa so fer sudenje ke padnete i toa kako :) znaci fer sudenje,posto nemoj da se zalis veke na sudiite gleam poslednite 2 kola se zalat protivnickite ekipi od sudenjeto t.e Horizont i Skopje.Poslednite se zalea za nepostoeckiot faul pri koj bese postignat 2 gol,a prvite na poveke odluki koi gi sankcionirale i u FFM.Znaci toa e,ako se naoga fer sudija ke ve snajde slicno ko Renova na vtoriot mec :)

^ Против Хоризонт, може имаше гол кој им беше поништен од судијата, ама како што кажа и Кифла, и голманот уште прво полувреме требаше да добие црвен зошто играше со рука надвор од 16м. (како голманот на Вардар). Тоа е решено!

А за со скопје, НЕКА ЦРКНА ПЕДЕРИТЕ! Што не им е јасно? Лежеа по 5 минута на терен, глумеа лудило. НЕКА МИ ПУША КУР САМО ТОА ЌЕ КАЖЕМ!

шо велите дали е можно тетекс местена да беше??

За која бе?? Против Скопје??
Ај бе не трескајте. Точно дека излезе 2 у 1, ама не е местена. Тетекс и Скопје беа у добри односи, све дур не почнаја со тоа по што са добро познати, малтретирање на противниците у Автокоманда све со цел да се зема 3 бода. Тетекс никад не би му дал бодоој на Скопје и обратно, тоа ја ви го тврдим.
Се примети по тоа што цело второ полувреме педерите од Скопје задржуеја време на свекој начин, легаа цело време. На секои 5 минуте легаше по еден фудбалер. Ама затоа го испушија добро на крај!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom