Кико Д.
ULTRAS - way of life
- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 11.435
- Поени од реакции
- 9.676
Оти ти мислиш дека чини?Кај се луѓето од форумов кои викаа дека не чинела нашава лига?![]()
Оти ти мислиш дека чини?Кај се луѓето од форумов кои викаа дека не чинела нашава лига?![]()
А оти дете ти не ми го сфати цинизмот?Оти ти мислиш дека чини?
Го сватив отпослеА оти дете ти не ми го сфати цинизмот?
Да навиваат.Во Тетово албанци и македонци заедно ли навивате ?
Браво,тоа е добро .Песните вероватно са на македонски,албанците пеат ли со вас ?Да навиваат.
Зависи.Браво,тоа е добро .Песните вероватно са на македонски,албанците пеат ли со вас ?![]()
Тоа е при кои тимове,Тетекс,Шкендиja и ... ? Научавате jaзици ,нема лошоЗависи.
У склоп на градењето на добри меѓуетнички односи се пее 45 мин на македонски, 45 мин на албански. На полувреме нормално се одмара.
не за тунгузија -.- а за кој сакаш да навиваат?Тоа е при кои тимове,Тетекс,Шкендиja и ... ? Научавате jaзици ,нема лошо
Кога играе националниот тим во Скопие,албанските фенове викат ли за Македониja ?
Nikogas ne sme vikale Makedonija i NIKOGAS nema da vikame !Тоа е при кои тимове,Тетекс,Шкендиja и ... ? Научавате jaзици ,нема лошо
Кога играе националниот тим во Скопие,албанските фенове викат ли за Македониja ?
За Косово ли викаш като играе Македониja ?Nikogas ne sme vikale Makedonija i NIKOGAS nema da vikame !
Ballistet 1992 Tetove !
Ренова, знаеш овие немаат навивачи па се солидаризираат и македонци и албанци идат навиваат за нив.Тоа е при кои тимове,Тетекс,Шкендиja и ... ? Научавате jaзици ,нема лошо
Па знам дека имате албанци во националниот,нема лошо така требва ....И ние имаме арменци,власи,турци,играт за нас ,ако си добар играшРенова, знаеш овие немаат навивачи па се солидаризираат и македонци и албанци идат навиваат за нив.
А за тоа дали викаат, па викаат нормално не за џабе има и албанци кои играат за Македонска репрезентација ко Алими, Фетаи, Ибраими, па ако се сеќаваш и на Артим Шаќири што им даде гол на Англија од корнер, тој дури и капитен беше на репрезентација, па до Буба чиј квалитет допарва ќе исплива на површина и така..