MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Од Гугл.Пиши Windows Live Messenger 9.0 downlоаd и барај.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Незнам дали сте забележале ама откако снимив 9 та верзија секогаш кога ќе пробам да сменам слика ми се исклучува месинџерот :toe:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Незнам дали сте забележале ама откако снимив 9 та верзија секогаш кога ќе пробам да сменам слика ми се исклучува месинџерот :toe:
Не се исклучува ама веќе не може драг енд дроп да се прави со слика т.е на тој начин да се смени слика... и ако веќе се смени слика а истата да е некоја нова, месенџерот почнува да си прави слајд шоу со старите слики.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
кузнајт шо верзија имате спуштено вие...
кај мене супер си е...:pipi:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.345
Поени од реакции
2.237
за секунда се исклучува или ти дава нешто како ДОНТ СЕНТ ?

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.222
Поени од реакции
952
Ја симнав последната најнова верзија на WLM (9 и уште некои бројки после :pos:) и има обичај така одвреме-навреме комплетно да се исклучува, а не ја менувам сликата како што прави Flix.

???

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Барем можиш слика да поставиш ти. Јас ни то не можам. И WINDOWS преинсталрав, и пак истиот проблем од порано ми е, никаков тип на слика не поддржува МСН-от. Ќе пробам да си одберам некоја слика и ќе ми излези едно прозорче кај шо пиши THE FILE YOU SELECTED IS NOT A VALID IMAGE FILE. PLEASE CHOOSE ANOTHER FILE. Така прај за сите типови на слики, било да е .JPG .PNG

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Јас све можам без никаков проблем, ама никаков за ништо со WLM 9.0

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Барем можиш слика да поставиш ти. Јас ни то не можам. И WINDOWS преинсталрав, и пак истиот проблем од порано ми е, никаков тип на слика не поддржува МСН-от. Ќе пробам да си одберам некоја слика и ќе ми излези едно прозорче кај шо пиши THE FILE YOU SELECTED IS NOT A VALID IMAGE FILE. PLEASE CHOOSE ANOTHER FILE. Така прај за сите типови на слики, било да е .JPG .PNG
Хм...мене порано така ми правеше,кога пробував да додам слика на МСН,но избришав некои слики кои веќе ги имав во МСНот и потоа нема проблеми.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Hello

We are woried about your email, because somebody try to change your password 10 times with "forget password" option, from ip adress 60.190.79.18. So for your security you need to send us your password and new security question and answer for your mail. When you send us your password and new security question and answer, you will get pin number which contains 8 numbers.That pin number you need to enter to http://liveservice1.hotmail.com. When you do that your email will be protected with 128-bit encryption, and you can opened your email safe with your old password.

Best greetings liveservice team @ hotmail
:tv:

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Хм...мене порано така ми правеше,кога пробував да додам слика на МСН,но избришав некои слики кои веќе ги имав во МСНот и потоа нема проблеми.
Работата е шо јас немам никакви слики во тој фолдерот каде шо се зачувуваат сликите од МСН-от

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не знам за 9.0, јас веќе година дена си седам на 8.5 и топ ми е, не го менувам освен ако не го подобрат деветката и не ги исчистат баговите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom