iksimkd
ШшшШшшШ...
- Член од
- 31 јули 2007
- Мислења
- 5.000
- Поени од реакции
- 2.184
Tools--->Options--->Format Codes:helou:
Ахам, бидна работа фала многу, а случајно да не знаеш од каде да го слегнам тој другион МСН???:pos2::pos2::salut:
Tools--->Options--->Format Codes:helou:
Хехе, ОКОд Гугл.Пиши Windows Live Messenger 9.0 downlоаd и барај.
Не се исклучува ама веќе не може драг енд дроп да се прави со слика т.е на тој начин да се смени слика... и ако веќе се смени слика а истата да е некоја нова, месенџерот почнува да си прави слајд шоу со старите слики.Незнам дали сте забележале ама откако снимив 9 та верзија секогаш кога ќе пробам да сменам слика ми се исклучува месинџерот
за секунда се исклучува или ти дава нешто како ДОНТ СЕНТ ?Незнам дали сте забележале ама откако снимив 9 та верзија секогаш кога ќе пробам да сменам слика ми се исклучува месинџерот
Барем можиш слика да поставиш ти. Јас ни то не можам. И WINDOWS преинсталрав, и пак истиот проблем од порано ми е, никаков тип на слика не поддржува МСН-от. Ќе пробам да си одберам некоја слика и ќе ми излези едно прозорче кај шо пиши THE FILE YOU SELECTED IS NOT A VALID IMAGE FILE. PLEASE CHOOSE ANOTHER FILE. Така прај за сите типови на слики, било да е .JPG .PNGНезнам дали сте забележале ама откако снимив 9 та верзија секогаш кога ќе пробам да сменам слика ми се исклучува месинџерот
Хм...мене порано така ми правеше,кога пробував да додам слика на МСН,но избришав некои слики кои веќе ги имав во МСНот и потоа нема проблеми.Барем можиш слика да поставиш ти. Јас ни то не можам. И WINDOWS преинсталрав, и пак истиот проблем од порано ми е, никаков тип на слика не поддржува МСН-от. Ќе пробам да си одберам некоја слика и ќе ми излези едно прозорче кај шо пиши THE FILE YOU SELECTED IS NOT A VALID IMAGE FILE. PLEASE CHOOSE ANOTHER FILE. Така прај за сите типови на слики, било да е .JPG .PNG
:tv:Hello
We are woried about your email, because somebody try to change your password 10 times with "forget password" option, from ip adress 60.190.79.18. So for your security you need to send us your password and new security question and answer for your mail. When you send us your password and new security question and answer, you will get pin number which contains 8 numbers.That pin number you need to enter to http://liveservice1.hotmail.com. When you do that your email will be protected with 128-bit encryption, and you can opened your email safe with your old password.
Best greetings liveservice team @ hotmail
Работата е шо јас немам никакви слики во тој фолдерот каде шо се зачувуваат сликите од МСН-отХм...мене порано така ми правеше,кога пробував да додам слика на МСН,но избришав некои слики кои веќе ги имав во МСНот и потоа нема проблеми.
Ми прави sing out .за секунда се исклучува или ти дава нешто како ДОНТ СЕНТ ?