MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Помош оти умрев. Не можам да си клам слика на display на мсн. Најнова верзија е, не знам шо го боди. Еве и принтскрин ако не ви е јасно шо зборам

Не ја зимај секогаш најновата верзија на мсн, почекај некое време да видеш што-како ќе биде. Сигурно има некоја грешка во верзијата што ја користиш.

Помош оти умрев. Не можам да си клам слика на display на мсн. Најнова верзија е, не знам шо го боди. Еве и принтскрин ако не ви е јасно шо зборам

Ај пробај со овој мсн, инсталирај го па кажи што ке направеш
еве ти линк
http://www.microsoft.com/downloads/...F1-79EA-4066-8BA0-DDBED94864FC&displaylang=en

Не ја зимај секогаш најновата верзија на мсн, почекај некое време да видеш што-како ќе биде. Сигурно има некоја грешка во верзијата што ја користиш.

Абе претходно си работеше, се беше во ред.
Ако ме подупи уште малце, формат и ајт создравје

ЕДИТ: Со 8.1 верзијата пробав уште вчера, иста приказна

Абе никаков формат на слика нејќи да прими, не знам шо му е. Го преинсталирав 3 пати мсн-от, пак нејќи
Има некаков приказ на слика за тебе или воопшто нема слика?

Има некаков приказ на слика за тебе или воопшто нема слика?

Само она синото чоече ми го прикажва. Види на претходната страна, имам закачено и слика, да видиш шо ми пиши

Само она синото чоече ми го прикажва. Види на претходната страна, имам закачено и слика, да видиш шо ми пиши

А да не си пробувал некои мсн скрипти или сл. додатоци, може нешто од тоа да е... овој твојов проблем навистина интересен

Едно прашање во врска со камерата на МСН.значи кога ќе ја пуштам вака од фајл,мождам да се гледам,се е супер,а уклучам мсн,ми се покажува црно и ништо не се гледа.
ПОМОШ?

Отвори прозор за разговор, со мене на пример.
Потоа, горе кликни на Tools, па Audio and video setup...
Во новиот прозорец кликни Next, пак Next, и уште еднаш Next.
Нa четвртиот чекор, треба да имаш прозорец во кој можеш да одбереш камера. Кликни ја листата и најди ја камерата. Ако е се во ред, треба да си се видиш. Кликни Finish откако си ја одбрала камерата и се е во ред.
Пушти камера и пази што правиш :icon_lol:

Едно прашање во врска со камерата на МСН.значи кога ќе ја пуштам вака од фајл,мождам да се гледам,се е супер,а уклучам мсн,ми се покажува црно и ништо не се гледа.
ПОМОШ?

Еве и од мене помош, ја вака направив кај мене и сеа се ми е ок.

Тоа PRINC што ти го кажа е за Live Messenger 8.5.

Ја би ти препорачал да го симнеш Live Messenger 9.0. Има неколку нови функции и многу од баговите во 8.5 се поправени, вклучувајќи го и проблемот со камерите.

Инсталирај си 9.0 верзија, оди после во TOOLS па во AUDIO AND VIDEO SETUP.... Првиот чекор ти е да си наместиш звук (микрофон и слушалки, звучници) па идеш еднаш NEXT и веќе тука ти е камерата. Ако на овој чекор се гледаш, ондак све е решено. Имаш едно копче за да си ја подесиш камерата (светлина, контраст.....) и толку е.

Пробај па кажи што биднало.

Поздрав!

Не знам која верзија е мојов МСН,МСН плус е,така нешто.

Како и да е,фала ви за помошта - сега се' е во ред.

Може некој да ми каже како на МСН 9.0 да направам името да ми го пишува во боја? Фала однапред...:):):)

607__winmessengerlive1.png

Misilis voj po ubav od voj
10f48e810cd405631682dc352943214d.png

И ако може да ми кажете од каде можам да го слегнам овој мсн, со тие додатните "опции" од десна страна...:tapp::tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom