Gojak YNWA
Ракот на Хелси
- Член од
- 12 јануари 2009
- Мислења
- 1.946
- Поени од реакции
- 866
Јас како што видов на сликите Комити си извадиле знаме КОМИТИ, Чкембари си извадиле знаме ЧКЕМБАРИ а вие сте извадиле знаме Албанија. рековте Навивачи?????
:cug:Дај смирите живци, олабавете малце, летото сеуште трае, бркајте пички и терајте на пифце ебаго !
Дај смирите живци, олабавете малце, летото сеуште трае, бркајте пички и терајте на пифце ебаго !
За потписот. Ич немаше да дојдемо на стадион ако е затоа. Ја виде паролата може.
kade be tuka,ednite predvreme izbegaa,drugite si sedeaa u koseto kao kutri kokoskiСеа гледам на вести, сте тепале жени и деца и тоа една жена го кажуеше тоа. Кј се сеа медиумите да реагираа на тоа???????????
--- надополнето ---
За потписот. Ич немаше да дојдемо на стадион ако е затоа. Ја виде паролата може.
ТУКА СМЕ НЕ СЕ ПЛАШИМЕ иако бевте 10 пута побројни!!
Мхм побегнаја, прашај го шверцерот што сакал да го земе знамето како е и колку конци има на главаZramota za ovie Vojvodite , pred malku vidov na vesti kako pobegnaa site , gi ostavija transparentite , lele mazista , ne znam zosto se pojavuvaat na tribini koga ne im drzi , podobro neka gi igraat utakmicite vo Lesok , mozebi tamu ke se custvuvaat kako doma , vo gradot ne im e komodno , vo sekoj natprevar se custvuvaat kako gosti.
Па кога вие се криете како глувци,мора некого да натепаме....нели сепак ние сме бетер од фашистиА вие комитите навивачи се сметате бе?!! офф...тепате деца низ град,тепате невини луѓе![]()
Сеа ќе ти цитирам што викаше еден специалец " Ве молиме тргните се понатаму после другиот влез да не употребуваме сила" и ти ќе седиш туе нели??kade be tuka,ednite predvreme izbegaa,drugite si sedeaa u koseto kao kutri kokoski
Гледајте кој и како бега на 1:50, па после зборите. Бегаја од 3-4 Војводи. Јаки на збороој, мислевте нема да има видео...