Како ќе реагирате ако ја/го виделе вашиот/а партнер/ка со друг/а?

• Креатор на темата Креатор на темата Strumi4an4e
  • Време на започнување Време на започнување

Strumi4an4e

Кајгана Момче
Член од
1 март 2007
Мислења
240
Поени од реакции
1
Хмммм јас би полудел:vozbud::vozbud::vozbud: А Вие ???

И јас би полудела ама нема да покажам пред нив дека полудувам, ке се правам дека ми е сеедно:vozbud:

Direktno nokaut...se zezam bi zavrsilo rabota edno samarce, za koe cel grad ke mu sesmeee....a najmnogu drugarite...:nesvest:

Direktno nokaut...se zezam bi zavrsilo rabota edno samarce, za koe cel grad ke mu sesmeee....a najmnogu drugarite...:nesvest:

Да бе, тој те изварал, ти ќе му мавниш шамар и него цел град ќе му се смее, а другарите ќе го дупнет од заебавање и тој од дома не ќе излезит. Мооооожит, уживај.

Нема да реагирам. Едноставно некои луѓе по таква работа за мене не постојат. Нема назад, нема извини нема ништо..... Толку.

може ке ја тестирам неа,:) Ке идам до крај да видам колку она била спремна да иде, и да видам колку сум бил јас глуп што не сум сватил цело време
најверојатно ке ја прашам, а сакаш да пробаме во тројка?
ц ц ..моментална инспирација...и ова е добро, али незнам дали така би изреагирал, тоа пак ке ми го сруши цел свет пред мене. особено ако ми даде потврден одговор :)
попосле ке пробам пак да се произјаснам на темава. Мислам дека никој од нас не може да ја знае реакција..доколку претходно не ја имал.

Ако е девојка, нејсе, нек си ебе матер...Ама ако е жена, бога ми ќе има ракоплескање и слични заебанции...:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ќе ја прашам искрено, дали е вистина...ако е, торбите и пут по нозе....она не јас!!!!!

Ма ич не ми чуе бе, на дечкото ќе му честитам , а на неа, етикета шетај дрољо, не е последна мајке му:tapp:

Јас би отишол да се поздравам!
нели, некултурно е туку така да ги одминеш:)!
Иначе не би удрил никого, нејзин е изборот, ништо нема да ја терам со сила!

Ако се седнати некаде ќе им се плеснам на маса онака на кратко да помуабетам, малку да почне да менува бои и ќе си заминам... и онака толку било пишано со неа.

Само за машките е темава?
Ако го видам дечко ми со друга најверојатно ќе направам некаква мала сцена и ќе го отерам. и толку:)

ke i recam ebi se pred mene so nego, a posle ke ja izebam ko zaddnja drolja i ke ja otkacam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom