Son.Of.Macedon
Македонист
- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 107
- Поени од реакции
- 1
брат Љубе за претседател !!! јееее :baeh:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да расчистиме, Љубе нема да се кандира. И самиот е истрошен како човек за да рипне после 3-4 години затвор во претседател.
Толку од политиката за него.
Затоа нема потреба од паранои, уште помалце поради точкиве што ги наведе погоре.
Ајде ти дај предложи некој... пошто ја лично сум на “слатки“ маки јбт..било кого да замислам, може тебе ќе ти текне некој!
не станува збор за тоа дали ке се кандидира или не....ме изненадува бројката на гласачи тука на форумов, ме зачудува неинформираноста и склерозата....кај помладите информатички писмени луге....
на кратко. неспособен бугарофил кој во смрт испрати македонски деца...честито на изборот на оние што го изгласаа....макар и тука
неспособен бугарофил кој во смрт испрати македонски деца
Да ви кажам баш тоа што беше во затвор и што го ослободија, на него му доаѓа како одразна даска! Ке го залаже народот како он се борел за МАкедонија и како таму незнам што, и ке го изгласаат Брат Љубе за Претседник!
Па дај и другиве нека одат во затвор...чим тоа е рецептот
:tv:
А колку време живеел во Македонија во последните 15 години? Или непрекинато последните 5?Не смее човек од дијаспора претседател да биде ?
Има македонско државјанство, постар е од 40 години, не е осудуван.