Кој би бил идниот претседател на Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата Double S
  • Време на започнување Време на започнување

Кој би бил идниот претседател на Р.Македонија? (според вас)

• Вкупно гласачи
    132
Еднашка имаше и дискусија за тоа ако не се лажам, сепак мое мислење е дека ако Лилјана Поповска се кандидира ќе го освои претседателското место, но поради национални чуства сепак гласав за Братот Љубе кој сигорно нема да се кандидира.

[acko]®;1615151 напиша:
зборима за претседател бе самоубицо!!!

Pa da de i jas za toa zboruvam....predlozhen od DPBNE t.e. so DPBNE pozadi nego ako bide Brat Ljube kako li ke go opravda seto toa deka go poddrzhuva partija koja e vo koalicija so negovite krvni neprijatelii DUI.A ako e nezavisen pratenik ili druga partija pozadi nego druga prikazna.

Еднашка имаше и дискусија за тоа ако не се лажам, сепак мое мислење е дека ако Лилјана Поповска се кандидира ќе го освои претседателското место

Da da ... ke ja bide za pregovori vo EU nea. :pusk:

Pa da de i jas za toa zboruvam....predlozhen od DPBNE t.e. so DPBNE pozadi nego ako bide Brat Ljube kako li ke go opravda seto toa deka go poddrzhuva partija koja e vo koalicija so negovite krvni neprijatelii DUI.A ako e nezavisen pratenik ili druga partija pozadi nego druga prikazna.

крвни непријатели му се сдсм и вмро-нп! тие што го наместија да оди во затвор...

иначе во претходниот пост ти напиша само пратеник затоа и те поправив!!

[acko]®;1615183 напиша:
крвни непријатели му се сдсм и вмро-нп! тие што го наместија да оди во затвор...

Da te popravam VMRO-DPBNE = NP ... istite lugje i nivni sledbenici...sho e porazlichno ili G'uevski ne beshe minister za Ekonomija togash a Vlatko Gjorchev i Boneva pottrchkovci kako i mn. drugi?I da te potsetam pred vojnata koalicijata SDSM - DPBNE se rasturi.

Da te popravam VMRO-DPBNE = NP ... istite lugje i nivni sledbenici...sho e porazlichno ili G'uevski ne beshe minister za Ekonomija togash a Vlatko Gjorchev i Boneva pottrchkovci kako i mn. drugi?

исто како да кажеш дека партијата на еленовски е СДСМ!! истите луге!!

[acko]®;1615183 напиша:

иначе во претходниот пост ти напиша само пратеник затоа и те поправив!!

Ацко друже.
Немој да пишуваш невистини.
Добро знаеме кој кого подржа, намести или не подржа.
Ако си барем малку постар од 22/23 години, би требало добро да ти биде позната ситуацијата во тој временски период.

Ацко друже.
Немој да пишуваш невистини.
Добро знаеме кој кого подржа, намести или не подржа.
Ако си барем малку постар од 22/23 години, би требало добро да ти биде позната ситуацијата во тој временски период.

добро ми е позната ситуацијата. дури предобро... и знам дека љибчо го намести (сегашна вмро-нп) во соработка со хари костов (сдсм)

[acko]®;1615211 напиша:
добро ми е позната ситуацијата. дури предобро... и знам дека љибчо го намести (сегашна вмро-нп) во соработка со хари костов (сдсм)

Ne be brat....Koalicijata postoeshe ama se raskina pred voeniot konflikt i ostanaa DPBNE i DPA. Buckovski beshe pred Boshkovski minister za odbrana a potoa po raskinuvanjeto na koalicijata Boshkovski dojde minister za odbrana e dur togash se sluci toa sto se sluchi...vrati se malku ponazad niz arhivata ti rekov.Za tvoe dobro e.

А да туревте ниту еден од наведените? Искрено, како личности ниту еден од овие не ми се бендисува како личност.... Ако би морал, би гласал за Љубе.

Sega ja zabelezav temava....sto vsusnost se zamajavate...Gruevski mu go VETIL toa rabotno mesto na Bojo...kako se prezivase????...onoj "sopstvenikot" na nekoi fakulteti vo Skopje i nekade vo Anglija......,a koga Grujo nesto veti...toj i ISPORACUVA......
....a covekot slusam veke vezba...nikoj ne smee da go oslovi podrugo od "presedatele" ....

Sega ja zabelezav temava....sto vsusnost se zamajavate...Gruevski mu go VETIL toa rabotno mesto na Bojo...kako se prezivase????...onoj "sopstvenikot" na nekoi fakulteti vo Skopje i nekade vo Anglija......,a koga Grujo nesto veti...toj i ISPORACUVA......
....a covekot slusam veke vezba...nikoj ne smee da go oslovi podrugo od "presedatele" ....

од каде ова? ја имам информации дека му е ветено на љубиша затоа и не беше на пратеничка листа!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom