Криење IP адреса

• Креатор на темата Креатор на темата Winston
  • Време на започнување Време на започнување
Proxy bilo preku programa ili preku explorer seedno i dokolku ne krenes mnogu golema prasina nemas gajle sto i da napravis za sitno ne te baraat.
Pogore imase post deka vo usa gi snimale mac adresite, pa i tie mozat da se smenat (virtuelno).

1.Со прокси, но треба добро прокси и исто малце познавање на мозила или интернет експлорер.
2. Hide Ip Platinium прочитав негде, значи сите работат на принципот со прокси само што програмава автоматски наоѓа прокси и се конектира оваа ја имаш варез. Има нова верзија Hide IP New Generation мислам дека уште не е кракната, а и тешко беше и после кракнувањето немаше апдејт. Но и платиниум работи перфектно
3.Да си купиш сокс прокси(400 денари пиши пп ако си заинтересиран.)

:smir:

бајдвеј винстон тешко да најдеш фреехостинг од кој ќе скриеш ИП, ако толку ти треба тоа или ако вадиш пара што те знам, дома хостирај си :) hardware firewall закачи и домен купи...

хихихи.. ако си „хакер“ ќе знаеш како да се скриеш користејќи ботнет :)

Ako pravis nesto sto ne e ok nemoj nema spas.Ako saka nekoj da te najde ke te najde ...

^
^

Ај хакеру олмајти објасни?Или Дај пристап до некој ботнет ако имаш?:tapp:

Не сум хакер. Кој рече дека сум?

Ај еден офтопик зш можит прашајнево не спајгат овде ама поврзано е со ип
Дали е можно и како да ја сменам ип ??

ако имаш динамична ип адреса (зависи од провајдерот повекето кај нас имаат) само се дисконектираш и конектираш повторно(вака ги ебавав рапидшар ко ја имаа онаа заштитата со време што беше после даунлоадиран фајл)

хихихи.. ако си „хакер“ ќе знаеш како да се скриеш користејќи ботнет :)
Ботнет?! Оо
Дали воопшто знаеш што е ботнет? :P
Мрежа од заразени компјутери на кои што имаш root пристап... па глупа дефиниција ама нема врска.
Не сфаќам како ботнет би те скрил освен ако не ги користиш заразените зомби компјутери да сурфаш.
Ај еден офтопик зш можит прашајнево не спајгат овде ама поврзано е со ип
Дали е можно и како да ја сменам ип ??
Ако си на динамичка тогаш како што рече torrent, или пиши ipconfig /release па ipconfig /renew во cmd.
Ако си на статичка... мислам дека добиваш нова секој месец.
Или можеш и со LAN - Properties, не знам точно. :P

Dragon[Sky];1996096 напиша:
Ботнет?! Оо
Дали воопшто знаеш што е ботнет? :P
Мрежа од заразени компјутери на кои што имаш root пристап... па глупа дефиниција ама нема врска.
Не сфаќам како ботнет би те скрил освен ако не ги користиш заразените зомби компјутери да сурфаш.

Гледаш како знаеш :)

ако имаш динамична ип адреса (зависи од провајдерот повекето кај нас имаат) само се дисконектираш и конектираш повторно(вака ги ебавав рапидшар ко ја имаа онаа заштитата со време што беше после даунлоадиран фајл)
Не можи со дисконектирање :(

Драгон Ски не те разбирам баш баш ама ке се снајдам можеби, ако не здравје.
Позз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom