Vnuce
http://abix.mk
срање е =) ете, пишав.
ОТ: Дојдов на темава после онаа за Меганот, само да проверам дали си пишал!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
срање е =) ете, пишав.
ахехаехеаехаех =))
не, шала на страна, патец на средина, голман на гол и 150 коња минимуН под хауба, голфот има најтиња дизајн од негова класа. да, можда е најиздржлив, ама сосе изгледот и цената и опремата што ја даваат е ептен тиња.
ЖМИГАВЦИ ИДАТ ВО ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА ЕБАТЕ! на што личи тоа... од 7ца и кочница ќе ти рачунаат во дополнителна :S
![]()
Tinja e izgledov? I te molam odi do Porsche da prasas sto operma ide so osnovnata verzija pa zbori, te molam ne cedi zeleni.Zmigavci dopolnitelna oprema, bog da cuva ej, zastani pod nekoj bilbord kade sto ja reklamiraat 5kata i vidi so sto oprema ide.
И ја го мислам истото, го имам истиот мотор на голф 4, тамански е и за град и надвор, потрошња ко скутер :smir:мое милење е дека турбото е подобро незаменлив е 1.9 тди моторот со 90 кс на волксваген има многу мала потрошувачка споредено со јачината на моторот а и со големината на колата(во мојот случај пасат)
И викаш дека тие мотори ке можат да поминат 300.000 без ремонт? Не зезај премногу се навиени, на 1400 кубици добиваш 210 кс??? Тој мотор нема голем животен век.