Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
се испричавам што не дојдов ама ми излезе нешто во последен момент :) :)
извештај како помина утакмицата ....

не се броеше резултатот....тепаа ОННЕТ :kesa::kesa:

лелеее ве растурија овој пат.
ама ацид:zver::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
какви голчиња лелееее дај префрли се во екипата на кајгана,нема смисла да губат веќе.

лелеее ве растурија овој пат.
ама ацид:zver::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
какви голчиња лелееее дај префрли се во екипата на кајгана,нема смисла да губат веќе.
Фала Магде :)

Ама ти откако си отиде, им тргна на Кајганџии :toe:

Како и да е, од наредниот натпревар се враќам во нашата екипа. Морав да играм за Он.нет пошто оваа недела настапуваме на турнир, па да се уиграме малце и ние...

Магде, ти и другарките твои ми ги деконцентрирате соиграчите, повеќе мислат на тоа како ќе изгледаат пред вас, отколку на тоа како да го надмудрат противникот.
Ахх... мора да почнам пак да носам квалитетни чи’рлидерки, со кои во публика тепаме :)

Фала Магде :)

Ама ти откако си отиде, им тргна на Кајганџии :toe:.
знам,баксуз држиме ние,ама пак ќе си доеме,пуно мажи на едно место,трчкаат натака навака,шо вика тончи подоле се докажуваат..мераци:)

Магде, ти и другарките твои ми ги деконцентрирате соиграчите, повеќе мислат на тоа како ќе изгледаат пред вас, отколку на тоа како да го надмудрат противникот.
Ахх... мора да почнам пак да носам квалитетни чи’рлидерки, со кои во публика тепаме :)
еј демек ние неквалитетни сме.марш таму...
ја аплаудирав на голот шо го дадовте додека бевме таму..ко божем ние сме криви шо глеате накај нас :raz:

и немој ти мене ми ги деконцентрирате играчите...кажи си и тебе дека те деконцентрираме

ејј сеа за 1 пат ја глеам темава....ако нешо се организира у скоро време, кажујте :baeh:

Секоја недела во Форца во закажаниот термин, пријави за учество на темава директно :helou:

Јас доаѓам. Осеќам дека малце ќе има од Он.нет.
Дај повеќе души од кај нас да се собереме, па да се измешаме ако треба.

Доаѓам и јас...да пробаме да го поправиме она катастрофално издание:))))))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom