Cyber Knight
House music
Колку лошо?:icon_eek:лошо ......:kesa:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку лошо?:icon_eek:лошо ......:kesa:
Дојди па види.шо напраивте бе ????![]()
сте го папале чим не се фалиш ја немо=ев да дојдам да ве глеам ај следен патДојди па види.
Димче, следен натпревар у шорц и патики. слаб навивач си
Од миљон пријавени на крај едвај се собрафме, се истрчавме, се напивме пифце и еве не по дома...
да те поправам... Стадионот На Држава КапиштецМиљон души се пријавија, а дојдоа само 7. Од кои едниот го дадовме да игра за Он.нет.
Ех, лешпери едни. Или сите си мислеа „Ај бе, не идам.. Гарант ќе бидеме премногу“ па усраа работа?
Изгубивме 9 - 5, игравме дебилно и со многу нервоза. Наредната се игра во четврток (на игралиштето во Капиштец).
Скорпио фалеше, затоа изгубивме. Ама фалеше да игра од нивна и да им ја ебе играта![]()
Миљон души се пријавија, а дојдоа само 7. Од кои едниот го дадовме да игра за Он.нет.
Ех, лешпери едни. Или сите си мислеа „Ај бе, не идам.. Гарант ќе бидеме премногу“ па усраа работа?
Изгубивме 9 - 5, игравме дебилно и со многу нервоза. Наредната се игра во четврток (на игралиштето во Капиштец).
Скорпио фалеше, затоа изгубивме. Ама фалеше да игра од нивна и да им ја ебе играта![]()