Па да, најверојатно, а четврток нема да има никакви серии поради денот после Нова Година, во петок пак ќе има, и исто пак изгледа ќе има пауза другата недела за Божиќ.значи во среда е реприза од последната епизода
Jaс сега ќе ја гледам репризно на А2.И мене ќе ми фалат:smir:Леле заврши Серанови. Сега ми е жал што нема да ги гледаме. Ама крајот беше "Happy" демек Диего сонува све и кога рипна од мостот се разбуди. Заврши една од нај интересните серии според мене. Не верувам дека во скоро време ке се прикажува некоја слична.:helou:
Се согласуваам ова е најдобра серија која ја имам гледано и ќе ми недостига.Леле заврши Серанови. Сега ми е жал што нема да ги гледаме. Ама крајот беше "Happy" демек Диего сонува све и кога рипна од мостот се разбуди. Заврши една од нај интересните серии според мене. Не верувам дека во скоро време ке се прикажува некоја слична.:helou:
И пази, не само неговиот живот, туку и животите на половина од жителите на Санта Хуста. :pos2: Некако невозможно малце ми се чини за три и пол саати да сонуваш 8 години.so napraj krajo demek polojna zivot go preziveja vo sonot:pos2:
утре сабајле во 5.15 ќе има репризаНе ја изглеав:icon_neut ,ќе има реприза??