Јас сум од иднината

• Креатор на темата Креатор на темата Rono Tenkievski
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
леле тапа си копиљ еден... мајкл џексон важен беше бе ... со им рече дека е жив... ај иди у 3 пм џанкер еден :) ! GO BACK HOMO!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::smir:
Jas ne ve viknav ovde, jas posakav da porazgovaram so po intelektualni sustestva zatoasto mi trebaa adresi/informacii. Vie mene mi izgledate na mnogu nervozna licnost.

Еј, Роко бе .. да те питам нешо , сине .. у иднина , како резултат на радијацијата , да не се раѓаме со два кура , две пички , 4 цицки итн ??

Еј, Роко бе .. да те питам нешо , сине .. у иднина , како резултат на радијацијата , да не се раѓаме со два кура , две пички , 4 цицки итн ??
хахахаххахахахаха да бест беше ова хахаххааа:pos2::pos2::pos2::smir:

:nesvest::ija:Леллеле а каква бомба нуклеарка или хидрогенка?

Јас се чудам зошто луѓето ќе направат машина за патување низ времето. Туку тоа да ти било за детево да знае шо ќе се деси со Барса и да си нарача игри.

Заеби WWIII, смислата на животот, временската машина, од кај потекнал човекот, зошто спиеме, како настанал универзумот, дали вселената има крај...

Детево сака да знае шо ќе се деси со Барса во 2013-2014. И САКА ДА СИ НАРАЧА ИГРИ!!!

:pos: Морав.
Отроввввв!!!!:pos2::pos2::pos2:

Еј брат дојди на www.milenko.com.mk/forum/ и регистрирај се.Има и таму љубопитни луѓе што сакат да знаат нешто повеќе затебе.

Абе како жените, јебозовни ли се у будучност?

Еј брат дојди на www.milenko.com.mk/forum/ и регистрирај се.Има и таму љубопитни луѓе што сакат да знаат нешто повеќе затебе.

Верувај дека тамо има многу разбрани луѓе и ќе те сватат правилно а може и ќе добиеш информации што ги бараш

zarem ima i drugi forumi. Zosto treba da se objasnuvam tolku? zosto tie ne se prefrlat ovde? jas sum ovde, neznam kako da se prefrlam tamo.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom