Ваши гафови и киксови!

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Drugarka: ej znaes sto? si fativ decko (celata nasmeana)
Jas: A toj znae deka si mu zenska!?
Drugarkata: Celata zbuneta so faci za na youtube :D

Drugar Abe sakas?
Jas: Ne a ti?
Drugar:Ne a ti? :toe:

Profesoreke se zaljbiv vo vas, znam deka i vie ste zaljubena vo mene ama nesakate da priznaete, ako ostaneme na samo ke mi priznaete? :)

Glasno: Lele Gledajte dobra cicka!!!! (profesorkata kidna :D)

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Праеме муабет еднаш за палачинки, палачинки со крем, палачинки со мармалад...кои се поубави и јас само се избацувам: "Абе ич не чини леб и палачинки со мармалад":pos:

Исто јас: надвор врнеше а столицата која btw беше малку скршена ни беше оставена на балкон:

другарка ми: Абе, а столицава да ја тргнемо од балкон,врне надвор, ќе наврне?

јас: Многу ти е гајле и таке не работи. :pos:

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Професорот ги пишува оценките од тестовите...
Професорот:13 број....тишина во класот
Јас:ееееее не си ги знаат броевите...и после две три секунди
Јас: оооо јас бев 13 број бее.....сите се скинаа од смење

G

GoddessOfRock

Гостин
Професоро по математика: Ајде сега гледајте што сте согледале(ништо не согледавме инаку!)

StRePiToSa

Siamo tutti UGUALI
Член од
7 ноември 2009
Мислења
33
Поени од реакции
4
Sluckava e nekade 3to 4to oddelenie :) trebase da odeme na sistematski pregled :) bevme na krvna analiza i doagja red na mokraca... i ajde casha i idi da mockas ... i koj ide ja napolnil do gore koj dve kapki koj ne ni mocal i taka sedeme i cekame gledame seir da se smeeme na toa koj kolku ja napolnil casata a doktorot do nas i ni veli ne treba da se smeete ne e kulturno ova e pregled itn i znaci sleduva eden nosi casa polna dr prazna i koga doagja na red edno dete od oddelenieto ja nosi casata I NIE PUKNAVME OD SMEA :) Sto se desava reakcija na doktorot : ABE TI KAZAV DA MOCAS NE DA KENJAS ! :D :D :D :D :D :D :D

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Се шетаме така другарите и на еден од нас ни се свиѓаа Најк патики и ги гледаме и после пола саат ги гледаме истите во друг дуќан и Другар1 вели: "Овие се сосема исти но сепак различни. (значи сепак не се исти) хха."

StRePiToSa

Siamo tutti UGUALI
Член од
7 ноември 2009
Мислења
33
Поени од реакции
4
Проф: Ти у кој клас си и кој ти е класен ?
Ученичката: Вие сте ми класен во вашиот клас сум
Проф: Ке идам до една соба кога кје се врнам да не те видам !!

Проф: Слаѓана ти пак отсутна
Слаѓана : проф мораше да си одам дојде ми хитно беше
Проф: ЕГА 9 МЕСЕЦИ ДА НЕ ТИ ДОЈДЕ

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Играме тексас холд'ем турнир и во првите кругови кога е уште мала блиндата,зедов да кревам од иљадарките чипови.

И еден другар: Ај бе не се глупирај!
И јас: Не се глупирам бе,блефирам! :)

S

smart ass

Гостин
Јас еднаш во маркет купувамм...и купувамммм и кога дојде моментот да платам наместо пари извадив Ризла OCB :pos2::pos2:..реков ауу извинете па одма у другио џеб лежи кеш...или-или:vozbud:

Тоа беше пред две години,али закон.

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
Проф-Кажи ми како се вика времето кога мајката била главна!
Јас-Мадафакар
Смеење до даска

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
денеска вика Класниот : Абе деца шо е тоа Фацабук нешо. Сите имаат и зборат :pos2:

M

M del Mar

Гостин
Јас: времево Ноември дојде а јас уште по долги идам! :nesvest::tapp:
Јас: зборовиве во последно време ги испреплетувам со други зборови :nesum:

StRePiToSa

Siamo tutti UGUALI
Член од
7 ноември 2009
Мислења
33
Поени од реакции
4
polagam za kola ... pismeno := minav doaga usno i me prasuvat dve prasanja gi odgovaram treto bese Vozacki Dozvoli i trebase da zboram ... jas kazav nesto i ovie uste cekat demek treba uste da zboram .I vidov nevidov morav da se snaogjam da zboram a i beztoa neznaev nisto ne procitav nisto okolu vozacki dozvoli i mislam i koga konecno ja smisliv velam pa,pred istek na vozacka treba da prijavis vo policija za da napravis baranje za novaisto taka PRED DA TI JA UKRADAT TREBA DA IDES DA PRIJAVIS, i mrtva seriozna:kesa:i ovoj od komisija me gleda i veli epa ako znaes deka kje ti ja ukradat kje si ja cuvas.I jas koga vekje mi svetna kolku e saat se ispravam velam epa koga kje ti ja ukradat treba da ides da prijavis vo policija ama KASNO PALAM ! lele !sram!

M

M del Mar

Гостин
Јас лично и персонално:Не е религиозен типот билдер е :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom