Какви белези?Најпрво дали знаете некој природен лек за белези или пак некои креми? Дали се имате справено со ваков проблем?
Јас имам користено едно 3-4 креми и раствори препорачани од стручни лица, но не ми помогнаа.
Лузни или т.н. стекнати белези. Фала многуКакви белези?
Мислиш на лузни или вродени белези?
Од каде ваков заклучок? зборуваш за конкретна крема или за конкретен белег?Кремите и не се баш ефикасни. Не дека нема да се намали белегот, ама минимално, речиси незабележливо.
Од лично искуство, за конкретен белег (на раката), мачкан со неколку врсти креми (некои ефтинки, некои баја солени)Од каде ваков заклучок? зборуваш за конкретна крема или за конкретен белег?
Кај рани што не се длабоки може да се избегне лузната со редовен пилинг, креми со благо кератолитичко дејство и накнадна хидратантна крема, евентуално маст на база на рибино маслоОд лично искуство, за конкретен белег (на раката), мачкан со неколку врсти креми (некои ефтинки, некои баја солени)
А и со другарки шо сум праел муабет, кремите не се баш ефикасни. Од твое искуство мислиш ли дека се ефикасни?
Јас имам користено природна алое вера течност и улје од алеое вера на природна база и ништо од тоа не ми помогнаPriroden lek za luzna mozam da go preporacam aloe rastenieto!
а конкретно име на некоја крема ако можеКај рани што не се длабоки може да се избегне лузната со редовен пилинг, креми со благо кератолитичко дејство и накнадна хидратантна крема, евентуално маст на база на рибино масло
од мое искуство на тој начин лесно сум се справувала со површинските лузни
но исто зависи и од генетската активност на лојните жлезди, и нормалното исфрлање на мртвото ткиво.
Од "Законот за лековите, помошните лековити средства и медицинските помагала"а конкретно име на некоја крема ако може
хахахаха само за оваа група или... во други групи има многу конкретни иминја спомнато. не е важно. ФалаОд "Законот за лековите, помошните лековити средства и медицинските помагала"