Како се правеше тоа во Југославија

• Креатор на темата Креатор на темата Smoke_a_lot
  • Време на започнување Време на започнување
И? Кои се суровиниве?
Некои тешки пропалитети...т.е. стока.

абе газди се овие:vozbud: ко си ти пушига аутоматик пуца сам:baeh:
овие се београдско подземје и додека се снимал документарниов филм некои се убиени

тешко вас што дркате и се филмате на некои квази мафијаши и ги гледате Ране,Скарфејс, Кум и ним сличните филмови секој петок и сабота пред искачање :pos: :pos: Господ нека ви е на помош:pop::pop:
Да да така е истото мислење го делиме
Да не знае некој кога ќе испадне Голубович или нема шанси да испадне?

Децо, оправете се!!!
Не е убо да се има желба да се копираат луѓе што се мртви, или на долгогодишна робија.

Децо, оправете се!!!
Не е убо да се има желба да се копираат луѓе што се мртви, или на долгогодишна робија.

Баш за тоа и го ставам документарецот....повеќето од нив не ни доживеале да го видат...не е све како што покажуваат на филмоите

абе газди се овие:vozbud: ко си ти пушига аутоматик пуца сам:baeh:
овие се београдско подземје и додека се снимал документарниов филм некои се убиени
Значи...тешка стока...што ли се не трпи планетава...

Да да така е истото мислење го делиме
Да не знае некој кога ќе испадне Голубович или нема шанси да испадне?

Kристијан е излезен од затвор пред 4 месеци и моментално живее во Грција со својата фамилија и со еден куп на обезбедување човекот е жива легенда 8 атентати да преживееп:vozbud::vozbud: не е мала работа.

Kристијан е излезен од затвор пред 4 месеци и моментално живее во Грција со својата фамилија и со еден куп на обезбедување човекот е жива легенда 8 атентати да преживееп:vozbud::vozbud: не е мала работа.

да да има и интервју кристијан звер:helou:

Како само можете да им се восхитувате на такви морони?

ја не им се восхитувам ама онака интересно ми е да го гледам видимо се у читуљи 100 пати да го глеам пак ми е интересно како зборат:pos2:е или тој игор жаркович или имаш муда или идеш у школо јбг:pos2:

ја не им се восхитувам ама онака интересно ми е да го гледам видимо се у читуљи 100 пати да го глеам пак ми е интересно како зборат:pos2:е или тој игор жаркович или имаш муда или идеш у школо јбг:pos2:

Абе брате Pio, нели е подобро и побезбедно да си гледаш POKEMON ?:helou:

он ти је една пичкетина класична разумеш какив нови београд какив нови београд кива ви ве продале за пари шабани ајде нека проџе војводе степеник ЗНАЧИ ТВРДИМ ПОД СТАНИЧАРСКИ НАЈЈАЧИ!:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom