Како се правеше тоа во Југославија

• Креатор на темата Креатор на темата Smoke_a_lot
  • Време на започнување Време на започнување

Smoke_a_lot

НЕСОПИРЛИВ
Член од
16 март 2008
Мислења
707
Поени од реакции
63
Мафијата во Југославија...(за сите залетани Тони Монтановци).

хехе Кристијан Голубович,Кнеле,Бане,Бојан,Бата Трлаја:wink: и уште многу други не ми текнува сеа значи тврдим вождовачки најјачи хехе ВИДИМО СЕ У ЧИТУЉИ!

Ма каки тони монтања....ова су истинити људи

ова мора да излезе у јавност
момци са вождовца из новог београд
бата трлаја 30 година члан новог београдског гангу
све су без паре најефтино е да купе неки пистол тетејац 300 марака и да почну да пуцају
или како беше го забораив баш одамна не сум го гледал видимо се у читулји- значи тврдим вождовачи најјачи!:vozbud:

KNELE%20-%20ALEKSANDAR%20KNEZEVIC2.jpg

Александар Кнежевич-Кнеле 20 година био е члан вождовачку гангу еден од млади кои желе све и одма:vozbud:
Kristijan%20-%20ALEKSANDAR%20GOLUBOVIC.jpg

Зверот Кристијан Голубович уште е во затвор :(
7B995337D2000659278A97.jpg

Михајло Дивац звер еее
012022s1.jpg

Горан Вукович-Мајмун

KNELE%20-%20ALEKSANDAR%20KNEZEVIC2.jpg

Александар Кнежевич-Кнеле 20 година био е члан вождовачку гангу еден од млади кои желе све и одма:vozbud:

7B995337D2000659278A97.jpg

Михајло Дивац звер еее
012022s1.jpg

Горан Вукович-Мајмун
ВИДИМО СЕ У ЧИТУЉИ!

ејјјјјј од сите само Кристијан е жив:nesvest: сите др убиени :violent1:

ејјјјјј од сите само Кристијан е жив:nesvest: сите др убиени :violent1:

Имат снимено филм за овие(Видимо се у читуљи),и повеќето биле убиени додека се монтажирал филмот....

Kristijan Golubovic-Intervjua iz zatvora 1 deo

Имат снимено филм за овие(Видимо се у читуљи),и повеќето биле убиени додека се монтажирал филмот....

Kristijan Golubovic-Intervjua iz zatvora 1 deo

да да знам дека за време на снимање некои се убиени а и интервјуто со крле го знам закон е а си го гледал едно интервју дома кај него што е закон е и тоаа:salut:
еј гемиџија песната за кристијан си ја слушнал 100% има уште една јака најјачи се вика топ е ке ти ја пратам ако сакаш или барај ја на јутјуб

Абе ако им го пуштиме Верушевски има сите да ги среди!!:vozbud:

тешко вас што дркате и се филмате на некои квази мафијаши и ги гледате Ране,Скарфејс, Кум и ним сличните филмови секој петок и сабота пред искачање :pos: :pos: Господ нека ви е на помош:pop::pop:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom