Еј најлуд сине бе супер се дечките не забегаја ...... ЈАС МИСЛАМ ДЕКА РУСИТЕ АКО СЕ СТЕПАТ СО АМЕРИКА КЕ ПОБЕДАТ!....
Не го лажи:baeh::baeh:Еј најлуд си
да бе јак е мајтапот и татко ми го кажа!У врска со законот , и не е нешто посебно .
Вчера се шетам по улицата и еден човек плујна и цајкано му вика 50 евра и тај човеко му дава 100 и цајканот му вика плујни уште еднч немам да ти врнам .:back:
Taka e!!!Zakonot e dobar, ama kulturata doma se uci a ne so zakon
абе тоа и јас си викам баш. дали со вагичка ке мерат кој колку извадил од плуќа? ама и вага да треба пак ние сами ке си ја купиме!!Достате со тоа: "се е средено, па ова требаше". За некои работи и навики, едино стап треба за нас, бидејќи со арно не се разбираме. И се ќе се средува, на сите полиња, паралелно и со години, бидејќи за сите крупни промени (како промена на свест, навика или рестартирање на фабрика) треба време.
Офтопик: треба подточки да има барем, бидејќи не смее исто да се казнува обична плунка, со балгам собран од петици, или па плунка која доаѓа како резултат на искашлување при настинка со што единката е во небрано па мора дел од содржината на својот желудник да истури на јавно место.
Плус, со ваков закон сме на чекор до ЕУ. :smir:
Abe ako si nastinat i te tera da pluknes, slajm i sl. Kaj ce plukas, pa ce rece nekoj u maramce, pa taka treba be da zemam top hartija so mene, pa plukaj u maramce. Toa treba za plukanjeto da bide nekoj ako od onaka, bez potreba pluknal, a ne sega bolniov . Ako pluknam nekade u zemja, na strana ne znam dalli e kaznivo, nema na trotoar barem da bide :raz:
P.S. kaznivo bilo i u treva da mu e**m zakonot :jaj: