Бемки

• Креатор на темата Креатор на темата iNtErIsTa No1
  • Време на започнување Време на започнување
јас иам.. и ги мразам. и тоа и на лицето имам.. и по грбот имам. и една на цицка.. ама баш ич не ги сакам. сеа за 1 година ќе пробам да ги отстранам

Јас имам една бемка на лицето десно накај вратот малце подоле ми стои и ми пречи при бричење и сеа се мислам да си купам некоја машинка за обликување на брада и за да ги сечам влакненацата што растат од неа :uvo: и ме нервирааааааааааааааааааааааааа (упс) и тоа иначе наследено ми е од татко ми и баба ми многу бемки имаат и они... поз

јас имам 2 бемки на лицето и нив ги бричам, на цело се мазнам не ги заобиколувам, порано ги кубев

Бемките се многу опасна работа...Јас имам една на средината на стомакот и еднаш ја "размрдав" лево десно,и ми излезе нешто бело ама многу гадно.И од тогаш не сум ја ни допрел.:nenene:

неам јас многу бемки....освен на грбов кј шо имам две или три...:toe:

абе едно прашање...црнцине како знает кј им се бемкине?

Имам една на десниот препон, неколку сантиметри на пенисот.
Уф, ова беше премногу дескриптивно:pos::pos:

Ок, ако ме препознае некоја, слободно пријавете се на темава:pos::pos:

Ima nekoj iskustvo od otstranuvanje na bemka?!?
Jas sum cula deka postoi rizik posle operacijata da si umre covekot posto bemkite se
seriozno opasna rabota.

Иам и јас бемки, онака просечно, нормално. Иначе мислам бемки е најубаво да не се чепкаат. Онака, ги заборавам :)

Немам многу бемки.Тие што ги имам се мали и не се забележуваат многу.
Единствено на грбот имам една малце поголема:wink:

Немам многу бемки.Тие што ги имам се мали и не се забележуваат многу.
Единствено на грбот имам една малце поголема:wink:
Исто и кај мене.
Немам многу, а ако имам се ситни. Тука не спаѓа таа на грб што ми е :)

имам многу малку бемки....има две на вратот што личат ко да ме каснал вампир, а на ногата имам една во форма на срценце....како мала на сестра ми и имам откорнато бемка со гребење:tapp:.....али среќа ништо не и беше!!!!

Не е проблем тоа што ги имам. Колку сакаат нека се, мене ме нервираат тие што се подизлезени и што може несвесно да ги чепнам или пак несвесно со маица нешто да ги поткачам и да направам беља. За нив сериозно размислувам нешто да направам да ги отстранам ама сега за сега немам никаква информација како се отстрануваат па и кај е возможно тоа кај нас.

јас имам една на устата, друга на рамото....и толку ми текнуваат поточно што сум ги видел бемки а може и да имам некоја на грбот, ама неверувам дека би имал на грб бемка некоја

јас имам 2 бемки на лицето и нив ги бричам, на цело се мазнам не ги заобиколувам, порано ги кубев
Malku ne zgresi so pisuvanjeto,ne znaese kako da izlazas..:jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom