the Consigliere
не читам дугачки постови
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 5.595
- Поени од реакции
- 263
А кој рече дека ја гледам?
Па ти коментираш за Јанковиќ на тема за Ана Ивановиќ....Можда си опседната со неа па ја спомнуваш кај што не треба...
А кој рече дека ја гледам?
мене ме чеак изгледа,една партија тенис да изиграме, иначе големо изненадување,ама тоа е ,Лелее, абе ја повеќе друго гледам кога игра :pos2: не, шала на страна, ама стварно е закон и како тенисерка и како тииит...
Ај еве некој сликички од неа...
Значи, стварно е многу убава. :smir:
Pa ti kolku vreme sakas ma eden mesec ako sledis tenis ke znes deka tolku treniraat a ispadna zosto site igraat ne samo taa a nemase ni da pomirisa prvo mesto vo kariera ako ne se odkazese od tenisot Justine Henin e taa bese Federer samo vo zenska forma im begase po 3000 boda :helou:Само 5 дена имала време за тренинг пред US Open. Не ме чуди што изгуби.
Ја искоментирав Јанковиќ од причина што сакав да направам споредба дека за разлика од Јанковиќ која органски не ја поднесувам, Ивановиќ повеќе ја почитувам и покрај тоа што не ми е меѓу омилените тенисерки.Па ти коментираш за Јанковиќ на тема за Ана Ивановиќ....Можда си опседната со неа па ја спомнуваш кај што не треба...