Фан клуб: Ана Ивановиќ

С

Спенсер

Гостин
Лелее, абе ја повеќе друго гледам кога игра :pos2: не, шала на страна, ама стварно е закон и како тенисерка и како тииит...

Ај еве некој сликички од неа...

Значи, стварно е многу убава. :smir:
мене ме чеак изгледа,една партија тенис да изиграме, иначе големо изненадување,ама тоа е ,

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.734
Поени од реакции
22.728
според мене нај убавата тенисерка на денешницата бес конкуренција

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
еее моја генерација Ана...ц ц ц додека она брои милиони јас тука читам кајгана од досада...ее глуп што не тренирав и јас тенис како мал па да бидам најубавиот тенисер на ДЕНЕШНИЦАВА:pos2::pos2::vozbud:

P

PewDiePie

Гостин
Само 5 дена имала време за тренинг пред US Open. Не ме чуди што изгуби.
Pa ti kolku vreme sakas ma eden mesec ako sledis tenis ke znes deka tolku treniraat a ispadna zosto site igraat ne samo taa a nemase ni da pomirisa prvo mesto vo kariera ako ne se odkazese od tenisot Justine Henin e taa bese Federer samo vo zenska forma im begase po 3000 boda :helou:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Па ти коментираш за Јанковиќ на тема за Ана Ивановиќ....Можда си опседната со неа па ја спомнуваш кај што не треба...
Ја искоментирав Јанковиќ од причина што сакав да направам споредба дека за разлика од Јанковиќ која органски не ја поднесувам, Ивановиќ повеќе ја почитувам и покрај тоа што не ми е меѓу омилените тенисерки.

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Браво и за двете низ цела кариера и двете беа многу блиску, заедно влегоа во топ 100, па во топ 20 беа секогас една до друга дојде моменти двете да бидат во топ 10 што помислив дека е тоа краен дострел, за на крај и двете да бидат светски рекет број еден...браво за Ивановиќ и Јанковиќ.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Во финалето ако успее да победи нејзината сонародничка Јелена Јанкович, Ана може слободно да му каже Bye, Bye на првото место на АТР листата ... :nesum:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Ана Ивановиќ ми е омилена тенисерка.Сега баш и не е во топ форма.После раната елиминација во Австралија,падна дури на 8 место.Инаку денес играше во Дејвис купот против Сугијама и победи 6-4,6-4.
Да се надеваме дека ќе се врати во форма и ќе се врати на првото место :smir:

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Ана е најубавата тенисерка на денешницава и само заради неа гледам тенис

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Еве некои слики и од мене :

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
Мислам дека ќе имала успех и во манекенството ќе сме ја гледале во victoria secret

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.722
Поени од реакции
43.772
Ана е најубава тенисерка,но не е баш во форма последните 2-3 гренд слема,нз што и стана ај да се надеваме на победа на РГ оти ако не победи ке изгуби уште поени и ќе падне и под 10-то место а тоа никој не го сака...:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom