Каде во градов прават најубави пици?

• Креатор на темата Креатор на темата Elena F.Sinatra
  • Време на започнување Време на започнување
Балила, Балила и само Балила - киснам или барем киснев дур не почнавме со школо. Лани цела школска година со книгата во рака и си седев во Балила. Плус се единствени кои ми прават пица со растителен кашкавал и тоа специјално за мене:vozbud:, оти сум алергична на лактоза.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
БАЛИЛА ЗАСЕКОГАШ!

Дефинитивно Смок и Џорџо у Скопје...прекрасни пици од 2те места.Од Џорџо јадам пици од 6 години а у смок се прекрасни.

Охрид во Лас Америкас ми е најуба пицата:wink:

Коза Ностра Охрид :vozbud:
Ми се пријаде бре!

Во Струмица во Бонита многу убави ги прават :vozbud:

Леонардо и Коза Ностра се во Охрид :).

Гледам многу гурмани и љубители на пици(кој може да не е) па да бидете добри и да ми дадете информации(локации) на веќе постираните локации како
Балила, Џорџо, Енрико, 511, Леоне ??????:toe:
Инаку мој предлог е FLASH кај сет-нет2 карши скопјанка пристојни цени преполни пици мастрав прсти да си изедеш а поготово што имаат едни пица сендвичи со кулен ммммммммммммммммммммммм

Ау да, посебно затворена пица :helou:

Во Тетово во Форум убави пици прават...which reminds me. Отидов по пица јас :)

Во Gusto кај Paloma Bianca, дефинитивно најубавите пици евер :)

најубави пици што иам јадено се дефинитивно во Galiano во Струга ама штета го затворија сега :toe:

најубави пици што иам јадено се дефинитивно во Galiano во Струга ама штета го затворија сега :toe:
Ејјј кога сме кај Струга и до Охрид да тргнеме, значи голем поздрав до пица мајсторот во Don Vito Охрид :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom