Црвенковски и Груевски во војна

Член од
26 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
212
brane ne e za komentar definitivno naj pogubniot politicar za makedonija se nadevam deka ke mu go smestat taka dobro da nema da moze da digne glava nikogas

Член од
21 април 2006
Мислења
612
Поени од реакции
11
“Секој оној кој не гледа на ова како на проблем кој треба да се реши, не знае што е демократија и не сака да ја види Македонија во ЕУ и НАТО.
“Господине Груевски, еден поранешен министер од редовите на ВМРО-ДПМНЕ по изборите во 1998 изјави: ’Сега кога конечно ја грабнавме власта, никој никогаш нема да ни ја земе и ќе владееме во следните 100 години’. Топло ви препорачувам да не влегувате и вие во таков филм, бидејќи бидете уверени дека и вашиот ќе заврши исто како и претходниот“, рече Црвенковски.

Многу убаво кажано немам што да додадам :helou::salut:.(Не сум партиски определен) да напоменам:wink:

Член од
28 март 2008
Мислења
133
Поени од реакции
3
Можеби мислел на една уште пострашна политика одколку Нероновата:

-ПОТОП,ДОДЕКА СУМ ТУКА,ЗА ПОСЛЕ ИЧ ОКО НЕ МИ ТРЕПНУВА!
Можеби си во право. Но кога е во прашање Б.Ц. се е можно, затоа што неговото его е поголемо од се друго. Гајле му е него за Македонија колку за ланскиот снег.:toe:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Можеби си во право. Но кога е во прашање Б.Ц. се е можно, затоа што неговото его е поголемо од се друго. Гајле му е него за Македонија колку за ланскиот снег.:toe:
Ти мислиш дека на некој политичар навистина му е гајле за Македонија ???

Член од
11 април 2007
Мислења
1.677
Поени од реакции
25
Човеков е елементарна непогода која ни се десила во последните децении. Некој кој на сите нас ни ,,зема,, 20 години од животот.

Вакви изјави дава само типос кој е крајно нервозен и бесен. Невреди да се коментира со него на чело или било како во СДС, ВМРО колку и да се лоши би биле бааѓи време на власт додека нешто коренито не се промени во СДС или СДС како партија не исчезнат од Македонската политичка сцена и нивното место не го заземат вистинска лева но про-Македонска партија.

Член од
28 март 2008
Мислења
133
Поени од реакции
3
Ти мислиш дека на некој политичар навистина му е гајле за Македонија ???
Да ,да и да видиш за чудо сеуште се наога некој кој барем во почетокот се обидува да напави нешто добро. А како Ќе биде понатака останува да видиме.:toe:

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Дали ова значи дека во сдс постои многу појако едноумие наречено б.ц.?
Дали ова значи дека де факто б.ц. рече дека сите што се членови на сдс и симпатизери на сдс всушност се негови и се спремни да му ги бацуваат нозете?
Моја молба до сите симпатизери и членови на сдс: Отарасете се од б.ц. не дозволувајте себе си да се претставувате како негови дворски шутови, ко прво за ваше добро како симпатизери и членови, второ за доброто на партијата и трето (иако јас би го ставил за прво ама за политчки војници сепак е трето) за доброто на државата и сите нејзини граѓани без разлика на вера, националност и политичка ориентација (дури и за доброто на тие што се симаптизери и членови на дпмне) тргнете ја цела сива еминенција од вашата партија на чело со папта, и реформирајте се во млада со млади кадри прогресивна модерна социјал демократска партија чија примарна цел е доброто на државата.

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
од силните препукување еинствено корист ке имаат БЦ и НГ,а војничињата тема за препукување, секој оној кој е подобар од нив се трудат да го елиминираат (Заев) сеуште тврдам дека ЗЗ е жртва не само на БЦ туку и на НГ со заеднички договор си направија заедничка услуга.ЗЗ е еден млад и современ политичар и единствен кој својата изборна програма не само што ја исполни предвреме уку и ја натфрли... од таквите се плашат и БЦ и НГ... ама секогаш има ама ..... додека папата и диктаторот се во договор напредок нема да има..Бранко истото го направи и со Љубчо сега се повторува и со Никола ... На БЦ му беше потребна политичка елиминација на ЗЗ за да тој се врати на чело на сдсм а на НГ ЗЗ му беше трн во око ... со сите резултати кои ЗЗ ги направи за Струмица,и кога членови на вмро дпмне по директива да се потпишуваат (петиција) против ЗЗ одбивааа ..како ке се одвиваат работите понатаму не знам само не ми мирисаат на арано

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
На БЦ му беше потребна политичка елиминација на ЗЗ за да тој се врати на чело на сдсм а на НГ ЗЗ му беше трн во око ...

Ne tresi...ako beshe taka nemashe ni da go Abolicira...plus zgora na se nemashe da go predlozhat od SDSM kako glaven konkurent za pretsedatel na SDSM tuku izjavija i od tamu ne samo sho nema kandidat Zoran Zaev tuku e edinstven kandidat.Sho znachi taa teza deka na Branko mu precel ti e film nerealiziran ili ushte pomalku ni pod razno voda ne drzhi.Taka da strategijata e Branko da ja vodi SDSM od samata partija kako obichen chlen ili bilo koj funkcioner a Zoran Zaev da si bide pretsedatel dodeka Branko ke mu bide negov tutor narator i korektor.

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Ne tresi...ako beshe taka nemashe ni da go Abolicira...plus zgora na se nemashe da go predlozhat od SDSM kako glaven konkurent za pretsedatel na SDSM tuku izjavija i od tamu ne samo sho nema kandidat Zoran Zaev tuku e edinstven kandidat.Sho znachi taa teza deka na Branko mu precel ti e film nerealiziran ili ushte pomalku ni pod razno voda ne drzhi.Taka da strategijata e Branko da ja vodi SDSM od samata partija kako obichen chlen ili bilo koj funkcioner a Zoran Zaev da si bide pretsedatel dodeka Branko ke mu bide negov tutor narator i korektor.
Ne tresi zeleni.
Kaj Srance ti dava nekoj da bide glaven vo SDS. Ima on pouka od Ljubco.
Zaev moze gadno da go zaebe i da go marginalizira.

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Ke bide interesno.Tuka nisto ne se znae.A koj prv pocna?
Odamna se znae.
Tvojot Fuehrer e marginaliziran, pobeden i naditren e od Grujo i sega e mnogu besen zosto nema da ima nikakvi ingerencii i vlast narednata godina. Sto rece eden profesor na praven fax, kako raneto zivotno e i edvaj ceka da napadne nekogo za da go isturi svojot bes od ocajot i melanhonijata sto go zafatila zosto negovata politicka kariera e na samiot KRAJ.

Koga ke nema imunitet, sigurno ke se razgleduva privatizacijata sto ja sprovede 2005 god. i site matni raboti treba da se rasvetlat, pa da go vidime kako igra tanec vo Idrizovo.:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom