Зашто мажите им даваат имиња на своите пениси?

• Креатор на темата Креатор на темата Тикви4ка
  • Време на започнување Време на започнување

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Зашто поголемиот број од мажите на своите пениси им даваат имиња?
и тоа поприлично блесави имиња?
ок знам сеа ќе испадне дека никој не му дал име ама ај...

Многу тешко прашање. Јас си го викам Калче, ама не сум му го дал името со некоја причина. Можеби за некогаш да можиш да направиш шала со тоа, за ништо друго:helou:

Шо знам,јас го викам “Куроф’’ од како знам за него :):):) му немам дадено некое посебно имe ама вака напишано како некој Руски генерал е :pos: :pos: :)

:pos2::pos2::pos2: Многу точно.Ја мојот го викам Пеце.и точно е тоа дека обично се даваат имиња без врска.Не знам од која причина најверојатно на шега.Е сега не знам дали ви се допаѓа тоа на вас женските зошто немам правено муабет за оваа тема?:smir:

Шо знам,јас го викам “Куроф’’ од како знам за него :):):) му немам дадено некое посебно имe ама вака напишано како некој Руски генерал е :pos: :pos: :)

:pos::pos::pos::pos::pos:

Он ....

Јас му немам некое посебно име, некојпат го користам само Трајчо. :pos:

Jaс и презиме му дадов.... тој е своја личност.

:pos2::pos2::pos2: Многу точно.Ја мојот го викам Пеце.и точно е тоа дека обично се даваат имиња без врска.Не знам од која причина најверојатно на шега.Е сега не знам дали ви се допаѓа тоа на вас женските зошто немам правено муабет за оваа тема?:smir:
Имењаци ни се , мојот е крстен како Петрадин , а нагалено го викаат Пеце :icon_bigg

Зашто поголемиот број од мажите на своите пениси им даваат имиња?
и тоа поприлично блесави имиња?
ок знам сеа ќе испадне дека никој не му дал име ама ај...

Od koga toa mazite imaat poveke penisi ???

Valjda na svojot penis :smir:

Ja na svojot posto e dolgo imeto sum go tetoviral po duzina pa pisue da se potsetam ako go zaboravam :

Pozdrav iz honolulua :helou:

Имаше нешо криза во државава и бившата ми го завика Бранко и така ми остана :vozbud:

А вие женските како си ги викате ?

Зошто им даваме имиња? Па, можеби поради тоа што ако помине некоја ебоповикувачка фуфа, нам сакале или не ни се дига, па сметаме дека има свој карактер и е своја личност. Не дека не би можеле да се проконтолираме, ама многу убаво ни доаѓа кога така ќе ни се стесни во панталоните и ќе добиеме екстра екстремитет...
Па си го сметаме како да е еден од копиљацине во маало на кои им маваме заушки и секогаш ги праќаме да ни купат кока-кола од трафика, зашто сме ние, нели, фраери.

А вие женските како си ги викате ?

Е да, и мене живо ме интересира... Кои се популарните вагинимиња?

А шо демек женските не? Мојата од сега Џозефина ќе си ја викам :pipi:

Незнам ама никад не сум размислувал да му дадам име :toe: еееј ми текна ќе отворам тема,Како да си го викам мојот пенис? :pos2: не шала на страна никако не си го викам и таков си го сакам без име :smir:

Ако има одговор на темава кој ќе одговори на зошто ќе ја оставам,ако не ќе иде во чек дис аут:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom