А од каде знаеш, зошто неможе да биде со тоа дете?А зошто вие не донирате пари за таа болница чим толку се грижите за Калиопи?И пак не сте ми јасни... секоја совесна мајка без разлика какво и е детето, нема да се одрече од него и да иде у друга земја да прави кариера и баш така, да пее рум дум дум
И можам да и кажам како да се понаша кон детето, чим веќе го родила!!!
Ова го зборувам гледајќи ја Калиопи како жена , воопшто гледајќи ја и анализирајќи ја мајчинската природа, тоа не е ДОБРО и не гледам ниедна разумна причина зошто она не е во Швајцарија
А милион пати кажала колку и недостасува детето, и мене лично ме погодила секој пат со таквите изјави, али кој и што и брани да биде таму
Да бевте женски, можеби поинаку ќе мислевте на оваа тема
Па вака што се однесува до нејзиното детејас само знам дека го оставила а она другото не и нејзините изјави во јавно беа дека еден ден тоа ќе сфатило зошто? А никогаш немам ништо лошо кажано за нејзината музика ама баш никогаш иако морам да констатирам дека последниот албум и е најслаб досега единствено песната Пробуди ме се издвојува сето останата само потсеќа на некој нејзини стари песни како некоја бледа сенка што треба да биде нејзин знак дека треба да менува нешто или продуцент или пак да бара песни од други автори и нормално тоа да не е ДД оти неговата Црне руже у Хрватска и доживеа дебакал не успеа да влезе ни у топ 40,а и генерално целиот албум слабо се продава оти нема ниту еден мега хит ама баш ни еден и доколку некој сака надвор од МКД да прави кариера без вистински хит нема ама баш ништо да направи во ех ју вредиш онолку колку и последниот хит а нејзинин последен хит таму е Бато од 1989г а тоа брзо ќе им здосади на публиката може на почеток ќе им биде интересно оти го немаат слушано одамна али свако чудо за 3 дена.Оф мори мајко.Ко што некој ти пишал на профил дека ти се чуди на паметот што го имаш и јас ти се чудам.Прво ти се чудам како само се дрзна да го споменуваш детето на Калиопи( кое е со заостанат метален развој).И детето не и е оставено.Детето и се наога во Швајцарија, во болница специјално наменета за деца со такви проблеми и е постојано посетувано од неговиот татко(кој живее во Швајцарија) и од Калиопи.Значи знаеш да удриш таму каде што некој најмногу го боли.Стави се во нејзина улога и види со колкава болка се соочува жената знаејки дека нејзиното најмило е со менатално заостанување и далеку од неа.Наместо да збориш иди донирај да се изгради таков центар и кај нас па и таа да си го донесе детето а и многу други кои ги дале децата на лекување во центрите низ Европа.
А кога сме кај тежината.Секоја ти чест.Ги цениш лугето според тоа како се обелкуваат и колку килограми имаат?Засрами се што си дозволи да кажеш нешто такво за една особа која прво може да ти биде мајка, а второ за жена која направила толку многу за македонската музичка естрада.
Се облекува чудно и што?Има вишок килограми и што?Па ако е крупна ко да не смее да пее?
Крај на крај сум сретнал на форумов секакви будали кои не знаат ништо друго освен да седат на компјутер и да јадат го*на за се и се што.Форум е искажете си го мислењето ама нема потреба од коментари ко твојот.И дека ти знае тоа устата многу микрофонот во рака да видиме што фраер си.
poradi AVALON se vlecat po sudovi,AVALON gi tuzi,neli?znaci i AVALON so godini se vlece po sudovi.a ne znam zasto?koga da se AVALON vo pravo,do sega ke dokazele.Извадокот ти е од МММ - луѓе кои се влечат со години по судови, затоа што се замерија со Авалон, па затоа Авалон ги однесе на суд и со години тие двајцата, мажот и жената се влечат по судови