Next Time

• Креатор на темата Креатор на темата M@We4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Maдона има милијарда слушатели, од 7 до 77. Некст Тајм имаат слушатели од 11-16 години.:wink:

Da. Taka e. Ama Madona e na scena kako so kaza moze poveke i od 25 godini.... A Next Time se na scena necela edna godina.

Мене некогаш ме нервираат, некогаш се супер. Ама мислам дека многу се филмаат, тоа не им чини, како нови на сцената треба да бидат малку по повлечени.

Jas ne znam dali go imate preslusano nivnoto cd... Ako go imate OK. Togas mozeme da diskutirame... A bez da go imate preslusano da kazuvate deka Stefan nemal dobar glas, i deka nemaat ubavi pesni... :toe:

Jas ne znam dali go imate preslusano nivnoto cd... Ako go imate OK. Togas mozeme da diskutirame... A bez da go imate preslusano da kazuvate deka Stefan nemal dobar glas, i deka nemaat ubavi pesni... :toe:

Од што немаат добри песни, цело време туѓи песни пејат, како на пример Here I go again и Is this Love од Whitesnake. А, за вокалот... има милион подобри од него.

Па тоа е заебаното кај нас. Што секој кој ќе извади 3 песни станува ѕвезда.

tuka go ima noviot album

Edit од Модератор: Пиратерија е забранета на форумов.

Ti demek go spusti albumot i go preslusa i sea kazuvas deka ne bile dobri.... :nesvest:

Ti demek go spusti albumot i go preslusa i sea kazuvas deka ne bile dobri.... :nesvest:
Завчера ми го пратија по МСН :)
Еден нивни „Фан“ ми го прати ми викаше дека ќе ми се свиѓал... :)

Доста веќе со деривати од Џон Бон Џови по ѓаволите! Ко да не е доволно срање он сам по себе па мора да не потсеќа некој локален Џови на неколку години. Ај побрзо да ги снема овие за да немам пролив. :tv:

Албумот им е супер, песните се убави. Стефан навистина убаво пее, а и не се однесуваат како ѕвезди. Така да, вие ги одбивате уште од старт(без размислување), а тоа е проблемот кај нас... :toe:

Дојде сеа и одма кажа дека имаме проблеми? Вау во право си. Не треба да ги вреѓаме Некст Тајм. Најдобри се. :tapp:

Супер се Next Time и ги имам сите нивни песни, и тоа ми се допаѓа кај нив што не се арогантни и не се прават како ѕвезди но секој има различен вкус за музика, а јас баш ја обожавам нивната музика

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom