Next Time

lidu6

искусен форумџија
Член од
8 јуни 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Како мислиш година дена?Има одредено временски период од тогаш до тогаш се имитира?

Не златна,доволни се тие три-четири настапи за да сфатиме дека се копија.Ако ништо друго,треба барем на почетокот да се претстават во најдобро светло...ако ова им е најдоброто,тешко дека ќе ги биде :tapp:

Ne, daleku od toa, eve mozebi jas loso se izraziv. Ne deka treba da pomine odreden vremenski period da se zabelezi toa, no predaleku otide so toa: kolku, kako, koj imitiraat...

Mozda ke gi bide, ako ne gi biva nema Jovan da stoi zad niv.

Болд 1:па барем на другиве не им е изграден стилот врз нечиј друг.И никој не рече дека можат да се пофалат со нешто посаглам,иако тоа не е точно.
Imaat super imidz i daleku e toj do Bon Jovi:smir:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ne, daleku od toa, eve mozebi jas loso se izraziv. Ne deka treba da pomine odreden vremenski period da se zabelezi toa, no predaleku otide so toa: kolku, kako, koj imitiraat...

Тоа што Јован стои зад нив, треба да е репер дека се успешни и вредат. Боже, ооо Боже.

Го имитираат Џови комплетно, и Слеш делумно. Нема дискусија тука, ако не ти е јасно трк на јутуб и гугл имиџс.

Супер имиџ кој е ист како тој на Бон Џови. Немој вакви испади драга, оди да видиш сличности.

lidu6

искусен форумџија
Член од
8 јуни 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Тоа што Јован стои зад нив, треба да е репер дека се успешни и вредат. Боже, ооо Боже. Го имитираат Џови комплетно, и Слеш делумно. Нема дискусија тука, ако не ти е јасно трк на јутуб и гугл имиџс. Супер имиџ кој е ист како тој на Бон Џови. Немој вакви испади драга, оди да видиш сличности.
Epten pogresno si me svatil/a... Ne deka jas go sakam Jovan i deka so toj e raper za toa ke uspeat...od kaj toa go zaklu4i, navistina neznam :toe:
-Tuku samo kazuvam od o4igleden primer deka 4ovekot raboti so luge so znaat da zavrtat nekoja suma, a da dojdat do toa prvo ke uspeat...
Ova za imidzot nema ama bas i4 da te merkam, eve pagam na grb :pred:95% ste deka go imitiraat jovi(ne se edinsteveni, a uspeale ne zboram samo kopii od jovi)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Epten pogresno si me svatil/a... Ne deka jas go sakam Jovan i deka so toj e raper za toa ke uspeat...od kaj toa go zaklu4i, navistina neznam :toe:
-Tuku samo kazuvam od o4igleden primer deka 4ovekot raboti so luge so znaat da zavrtat nekoja suma, a da dojdat do toa prvo ke uspeat...
Ova za imidzot nema ama bas i4 da te merkam, eve pagam na grb :pred:95% ste deka go imitiraat jovi(ne se edinsteveni, a uspeale ne zboram samo kopii od jovi)
Од репер од рапер има голема разлика, или направи печатна грешка или го сфати погрешно.
Групава е катастрофа како и сите ванаби [пиши група/пејач тука]

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
ау бе браат :pos2: камо да беа рокери?
ајде некој нека ми каже, кога изиграваш рокер, а песна ти пишува тезгар(јованов)! работава се вика ,,my secret combination" :vozbud::vozbud:
Is a mystery for you :pos2:

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Мене ми го праат ќеифот... т.е. песнана " Не верувам во тебе" ... Е сеа дека се ванаби, се ванаби :) Уствари, кој не е ванаби? :smir:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229

за првото, јас би го толкувал вака: Нема да ги биде ако не стои Јован позади нив!

Второто, јас го разбрав вака (имаат многу подобар стил од Бон Џови), ако е навистина така, жал ми е ама ова беше најглупавото нешто што сум го прочитал на форумот!

lidu6

искусен форумџија
Член од
8 јуни 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Од репер од рапер има голема разлика, или направи печатна грешка или го сфати погрешно.
Групава е катастрофа како и сите ванаби [пиши група/пејач тука]
Не беше никаква печатна грешка, туку така го постирав по шо така беше наведен погоре, а ако ги сметаш за ванаби... но комент

за првото, јас би го толкувал вака: Нема да ги биде ако не стои Јован позади нив!

Второто, јас го разбрав вака (имаат многу подобар стил од Бон Џови), ако е навистина така, жал ми е ама ова беше најглупавото нешто што сум го прочитал на форумот!
За првото мислам дека бев јасна шо сакам да кажам:pipi:

А ова второто незнам кај забележи да направам некаква споредба, со имџот од Џови, па и да сакаат да бидат како него не можат, никој тоа не го ни спомна, само кажав дека ми се допага како се носат...:tapp:

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Го снимаа новото спотче кремчињата. Ихх бе да ги еб*м порано се снимаше по 1 спот на 3 албуми сега нешто нова мода овие :pos2:

Член од
4 април 2008
Мислења
251
Поени од реакции
15
Deckoto mozebi go imitira Bon Jovi vo izgledot i toa ne e tolku bitno, na pocetokot mislev deka se kako i site bezvredni koi izleguvaat na nasata scena i po 2-3 pesni se izgubat zatoa sto ednostavno ne gi biva, ama koga gi slusnav vo zivo me odusevija, imaat mnooogu dobar glas koj steta e da ne se iskoristi kako sto treba. Sega koga Jovan Jovanov im gi pravi pesnite ke se vrtat na nasite stanici kako i negovite pesni ama ako sakaat da uspeat i nadvor od MK togas ke treba da se zaangaziraat poveke, vo sekoj slucaj imaat glas i gi biva decata :wink:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.400
Поени од реакции
25.256
Deckoto mozebi go imitira Bon Jovi vo izgledot i toa ne e tolku bitno, na pocetokot mislev deka se kako i site bezvredni koi izleguvaat na nasata scena i po 2-3 pesni se izgubat zatoa sto ednostavno ne gi biva, ama koga gi slusnav vo zivo me odusevija, imaat mnooogu dobar glas koj steta e da ne se iskoristi kako sto treba. Sega koga Jovan Jovanov im gi pravi pesnite ke se vrtat na nasite stanici kako i negovite pesni ama ako sakaat da uspeat i nadvor od MK togas ke treba da se zaangaziraat poveke, vo sekoj slucaj imaat glas i gi biva decata :wink:
Каде ги слушаше во живо?

Kajgana Shop

На врв Bottom