Next Time

• Креатор на темата Креатор на темата M@We4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Како мислиш година дена?Има одредено временски период од тогаш до тогаш се имитира?

Не златна,доволни се тие три-четири настапи за да сфатиме дека се копија.Ако ништо друго,треба барем на почетокот да се претстават во најдобро светло...ако ова им е најдоброто,тешко дека ќе ги биде :tapp:

Ne, daleku od toa, eve mozebi jas loso se izraziv. Ne deka treba da pomine odreden vremenski period da se zabelezi toa, no predaleku otide so toa: kolku, kako, koj imitiraat...

Mozda ke gi bide, ako ne gi biva nema Jovan da stoi zad niv.

Болд 1:па барем на другиве не им е изграден стилот врз нечиј друг.И никој не рече дека можат да се пофалат со нешто посаглам,иако тоа не е точно.

Imaat super imidz i daleku e toj do Bon Jovi:smir:

Ne, daleku od toa, eve mozebi jas loso se izraziv. Ne deka treba da pomine odreden vremenski period da se zabelezi toa, no predaleku otide so toa: kolku, kako, koj imitiraat...

Тоа што Јован стои зад нив, треба да е репер дека се успешни и вредат. Боже, ооо Боже.

Го имитираат Џови комплетно, и Слеш делумно. Нема дискусија тука, ако не ти е јасно трк на јутуб и гугл имиџс.

Супер имиџ кој е ист како тој на Бон Џови. Немој вакви испади драга, оди да видиш сличности.

Тоа што Јован стои зад нив, треба да е репер дека се успешни и вредат. Боже, ооо Боже. Го имитираат Џови комплетно, и Слеш делумно. Нема дискусија тука, ако не ти е јасно трк на јутуб и гугл имиџс. Супер имиџ кој е ист како тој на Бон Џови. Немој вакви испади драга, оди да видиш сличности.
Epten pogresno si me svatil/a... Ne deka jas go sakam Jovan i deka so toj e raper za toa ke uspeat...od kaj toa go zaklu4i, navistina neznam :toe:
-Tuku samo kazuvam od o4igleden primer deka 4ovekot raboti so luge so znaat da zavrtat nekoja suma, a da dojdat do toa prvo ke uspeat...
Ova za imidzot nema ama bas i4 da te merkam, eve pagam na grb :pred:95% ste deka go imitiraat jovi(ne se edinsteveni, a uspeale ne zboram samo kopii od jovi)

Epten pogresno si me svatil/a... Ne deka jas go sakam Jovan i deka so toj e raper za toa ke uspeat...od kaj toa go zaklu4i, navistina neznam :toe:
-Tuku samo kazuvam od o4igleden primer deka 4ovekot raboti so luge so znaat da zavrtat nekoja suma, a da dojdat do toa prvo ke uspeat...
Ova za imidzot nema ama bas i4 da te merkam, eve pagam na grb :pred:95% ste deka go imitiraat jovi(ne se edinsteveni, a uspeale ne zboram samo kopii od jovi)
Од репер од рапер има голема разлика, или направи печатна грешка или го сфати погрешно.
Групава е катастрофа како и сите ванаби [пиши група/пејач тука]

Мене ми го праат ќеифот... т.е. песнана " Не верувам во тебе" ... Е сеа дека се ванаби, се ванаби :) Уствари, кој не е ванаби? :smir:

за првото, јас би го толкувал вака: Нема да ги биде ако не стои Јован позади нив!

Второто, јас го разбрав вака (имаат многу подобар стил од Бон Џови), ако е навистина така, жал ми е ама ова беше најглупавото нешто што сум го прочитал на форумот!

Од репер од рапер има голема разлика, или направи печатна грешка или го сфати погрешно.
Групава е катастрофа како и сите ванаби [пиши група/пејач тука]

Не беше никаква печатна грешка, туку така го постирав по шо така беше наведен погоре, а ако ги сметаш за ванаби... но комент

за првото, јас би го толкувал вака: Нема да ги биде ако не стои Јован позади нив!

Второто, јас го разбрав вака (имаат многу подобар стил од Бон Џови), ако е навистина така, жал ми е ама ова беше најглупавото нешто што сум го прочитал на форумот!

За првото мислам дека бев јасна шо сакам да кажам:pipi:

А ова второто незнам кај забележи да направам некаква споредба, со имџот од Џови, па и да сакаат да бидат како него не можат, никој тоа не го ни спомна, само кажав дека ми се допага како се носат...:tapp:

Го снимаа новото спотче кремчињата. Ихх бе да ги еб*м порано се снимаше по 1 спот на 3 албуми сега нешто нова мода овие :pos2:

Deckoto mozebi go imitira Bon Jovi vo izgledot i toa ne e tolku bitno, na pocetokot mislev deka se kako i site bezvredni koi izleguvaat na nasata scena i po 2-3 pesni se izgubat zatoa sto ednostavno ne gi biva, ama koga gi slusnav vo zivo me odusevija, imaat mnooogu dobar glas koj steta e da ne se iskoristi kako sto treba. Sega koga Jovan Jovanov im gi pravi pesnite ke se vrtat na nasite stanici kako i negovite pesni ama ako sakaat da uspeat i nadvor od MK togas ke treba da se zaangaziraat poveke, vo sekoj slucaj imaat glas i gi biva decata :wink:

Deckoto mozebi go imitira Bon Jovi vo izgledot i toa ne e tolku bitno, na pocetokot mislev deka se kako i site bezvredni koi izleguvaat na nasata scena i po 2-3 pesni se izgubat zatoa sto ednostavno ne gi biva, ama koga gi slusnav vo zivo me odusevija, imaat mnooogu dobar glas koj steta e da ne se iskoristi kako sto treba. Sega koga Jovan Jovanov im gi pravi pesnite ke se vrtat na nasite stanici kako i negovite pesni ama ako sakaat da uspeat i nadvor od MK togas ke treba da se zaangaziraat poveke, vo sekoj slucaj imaat glas i gi biva decata :wink:
Каде ги слушаше во живо?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom