Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ВАААУУУУУУУ свака ти част ..се сложувам со тебе ама баш комплетнооо
Брат ладофкич, сепак хумор е подфорумчево. поз43Имала пишано мислење? Еј геј работа, сакав да видам што ќе ми вратиТу бре све сериозни фациве на форов бе пеер шо им е везе неам
Такви бизарни генерализации не покажуваат ништо друго, туку комплекс на ПОНИСКА вредност кај вас. Па и да се такви, што ве здоболе вас?
Што правиме со битолските фраеришта што лигават едно кафе на 5 саата само за да можат да останат во кафич на Широк сокак и да ги гледаат дотераните шмизлици, кои патем кажано за на кафе во 12 саат сабајле се облакаат како за на Гала вечера?
Не требаше да ја начнам теемата, ама што е со Охриѓаните од кои не можеш да истераш нормален одмор, зашто те тероризираат 24/7 дали ти треба превоз, или пак едните и единствени “чекачи“ што не можат да разберат дека НЕ ти треба нивниот посран смештај? А кога ќе ги одбиеш, дури и најљубезно, се лутат како ти си арогантен скопјанец, и дека подобро од неговото нема да најдеш, притоа отерувајќи те во родно место [под родно место, СЕКАКО, не се подразбира родниот град, за неупатените :wink:]. Него, ај Скопје е, главен град е, па автоматски мора луѓето да се арогантни.
Сам себе го убијал. Шо те здоболе тебе златна какви се битолчани и охриѓани, ај ужифкич, ладофкич, поз4е и вежбај сарказми.
Башка, што се замараш и ти со скопјани, вие имате езеро, ние имаме посрана река, end of discussion.