BMW X6

• Креатор на темата Креатор на темата John
  • Време на започнување Време на започнување

Што мислите за BMW X6

• Глупост на годината

Гласови: 16 21,9%
  • Ми се бендисува

Гласови: 57 78,1%

• Вкупно гласачи
    73
Ako eftino izgleda odi vo salon da vides kolku pari kosta vo sporedba so nekoj dzip od hyundai pa posle vidi dali izgleda eftino ili kaci se vo nego probaj go pa posle kazuvaj dali e eftino ili skapo.

Точно ја долови мојата поента,иако сакаше да ме демантираш.

А поентата беше,дека за 50.000 евра,не изгледа однадвор како за 50.000 евра,и за жал од прва рака можам да потврдам,не се само слики.

Сепак,за перформанси не зборев,бидејќи немам познавања во таа област...

Ми се бендисва многу дизајнот така интересен е нешто измеѓу теренско возило и автомобил. Баш е интересен сакам да го видам и во живо

Мене лично не ми се свиѓа. Пошо не сакам теренци. Да не правам муабет за теренци кои ги прави бмв или порше или мерцедес. Се знае за впланина лада нива. А ако сакаш да ги покажеш парите нормално ке земеш нешто поголемо да те видат другите.
Х6 би купил некој кој што има пари и нема појма од коли и теренци. Само колку да се преви фраер.
како што ти кажува името,ти изгледа сакаш трактори :)

многу е сплескано назад,затоа не ми се свиѓа, X5 RULZZZ!!!!!!!

Абре во БМВ заборавиле на цената на гориво. :D Сепак ако сакам џип ќе купам Х5 ако сакам спорт ќе купам 6ка.

Малку чудно што БМВ мисли ќе профитира на сите џипови како што профитираше со Х5. Ова нешто колку и да има европски дизајн сепак е наменет за колонијалците во САД. Такви тешки спорташи (значи ем тешко, ем сака да го газиш до даска) можат само да си дозволат луѓе кои веќе поседуваат Хамер. :D

Можеби малку цинично и реално мене ми се бендисува и дизајн и концепт и се, но дали навистина има потреба од спортско товарно возило?

Mozebi e potrebno a mozebi i ne,zavisi za kogo kako.Na nekoj mozebi mu treba a na nekoj ne.Jas mislam dekam toa ke se vidi od negovata prodazba.

топ е количево само што не личи на џип.го нема она што го имаат Х3 и Х5 оној стил,голема кола што личи на џип.ова е повеке како некое спортско купе и е пробано да се искомбинира со џип,нешто што донекаде им успеало ама не е тоа тоа....иначе ЅВЕР е нема што.......

Абре во БМВ заборавиле на цената на гориво. :D Сепак ако сакам џип ќе купам Х5 ако сакам спорт ќе купам 6ка.

Малку чудно што БМВ мисли ќе профитира на сите џипови како што профитираше со Х5. Ова нешто колку и да има европски дизајн сепак е наменет за колонијалците во САД. Такви тешки спорташи (значи ем тешко, ем сака да го газиш до даска) можат само да си дозволат луѓе кои веќе поседуваат Хамер. :D

Можеби малку цинично и реално мене ми се бендисува и дизајн и концепт и се, но дали навистина има потреба од спортско товарно возило?

pa ke vidime sega so X6 dali navistina treba ili ne treba.
Spored mene....Zosto da ne. Dobra promena

топ е количево само што не личи на џип.го нема она што го имаат Х3 и Х5 оној стил,голема кола што личи на џип.ова е повеке како некое спортско купе и е пробано да се искомбинира со џип,нешто што донекаде им успеало ама не е тоа тоа....иначе ЅВЕР е нема што.......

sepak prv pat im e ova. BMW spored mene ke imrovizira od ova, i slednata ke e uste podobra. no ke vidime......

Ми се бендисва многу дизајнот така интересен е нешто измеѓу теренско возило и автомобил. Баш е интересен сакам да го видам и во живо
Pa neznam dali be vo OH ovaa godina. No gi imase SEKADE!!!
Drugo e koga ke go vidis na slika i drugo e vo zivo. veruvaj mi.

Zaljuben sum vo Audi ama moram da priznaam novata X6ka e kraj, koj ke kaze loso za nea znaci ne ja videl vo zivo, terenecot e ludnica, od kade i da go vidis e strav, jas go vidov parkirano do kombe KIA Pregio, kombeto bese kako malo detence vo sporedba, predhodno vidov spomenaa lada niva, do koga be so ovie selski raboti, parkiraj lada niva pred nego ke ja pregazi i ke se iskci kaj sto treba...kako i da e nemam videno poubav terenec do sega.

Како прво, никој не споредува Лада Нива (8.000 евра) и БМВ (80.000 евра), разликата е огромна. Правиме муабет за тоа како се изменати теренците во споредба со класичните теренци од типот на Лада нива, или Дефендер.

Каде што оди лада нива, Х6 со хилихоптер не може да го однесат
Убаво кажа некој да немаше знак од бмв ке мислевте дека е некое кинеско ил такво нешто
Х6 на ништо не личи. Ни на камион ни на комбе ни на автобус а најмалце на спорски теренец

Каде што оди лада нива, Х6 со хилихоптер не може да го однесат
Убаво кажа некој да немаше знак од бмв ке мислевте дека е некое кинеско ил такво нешто
Х6 на ништо не личи. Ни на камион ни на комбе ни на автобус а најмалце на спорски теренец

Ti da ne si videl nekoj traktor sto na nego so sprej ima napisano X6? Nema lik na sportski terenec?

Ти си видел спортски теренец? :)

А што е тоа спортски теренец? Знае некој да објасни? Знаеме што е лимузина, знаеме што е спортско возило, знаеме што е теренец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom