BMW X6

• Креатор на темата Креатор на темата John
  • Време на започнување Време на започнување

Што мислите за BMW X6

• Глупост на годината

Гласови: 16 21,9%
  • Ми се бендисува

Гласови: 57 78,1%

• Вкупно гласачи
    73
abe X5 lici na terenec, ama X6 em ima performansi na terenec a i na sportska kola.
2 vo 1.
Sto mozis drugo da pobaras :D

Еден асален теренец и една асална спортска кола на пример?:smir:

што серете бе, глејте го колку е најдобар. па уште со сангјонгон го споредуе. утепајте се. џипот е лудило... футуристичен таков. немам забелешки, перфектен е.

Тебе ако ти се свиѓа на мене и на некој друг не !
изгледот позади сплескан наликува на тоа сра***о од санг јонг
и не се к***и толку пази што пишуваш

ne mi se sviga bidejki kako sto rekoa ne spaga ni vo edna klasa ako sakam vistinsko terensko vozilo ke zemam PorscheCayene toa e kombinacija na terensko vozilo so sportski performansi eden od najbrzite terenci e ako ne i najbrz modelot turbo a da i ke zaboravev bmw kako brand voopsto ne go sakam x5 poveke mi se dopagase barem licese na pravo terensko vozilo

A neli moze da se organizira anketa pa da vidime cisto onaka na kolku im se svigja a na kolku ne im se svigja novoto BMW X6.Taka mozebi e najdobro,dobro i mislenjeto e del od toa.

ne mi se sviga bidejki kako sto rekoa ne spaga ni vo edna klasa ako sakam vistinsko terensko vozilo ke zemam PorscheCayene toa e kombinacija na terensko vozilo so sportski performansi eden od najbrzite terenci e ako ne i najbrz modelot turbo a da i ke zaboravev bmw kako brand voopsto ne go sakam x5 poveke mi se dopagase barem licese na pravo terensko vozilo

prvo: ni BMW X6 ni PorscheCayene ne se pravi terenci. ili e terenec ili e sportska kola. prav terevec ti e hummer H1 i hummer h2. znaci ako sakas terenec hummer e praviot izbor, a ako sakas sportska kola ke sum kupis ferrari ili porsche i ke se trkas. za terenec ti treba proodnost a hummer fakt e deka ima najgolema proodnost...

[acko]®;1559509 напиша:
prvo: ni BMW X6 ni PorscheCayene ne se pravi terenci. ili e terenec ili e sportska kola. prav terevec ti e hummer H1 i hummer h2. znaci ako sakas terenec hummer e praviot izbor, a ako sakas sportska kola ke sum kupis ferrari ili porsche i ke se trkas. za terenec ti treba proodnost a hummer fakt e deka ima najgolema proodnost...
Незнам за ова колку си во право... Имаше случаи на криволак, каде што ке поминеше Лада Нива, Хамерот остануваше обесен на средина, без ниедно тркало да има контакт со подлога.

Инаку ви турив анкета, па ајде да видиме кој што мисли, слободно изразувајте се :)

[acko]®;1559509 напиша:

ja kolku sto gledav ma tv na test za terenci Porscheto gi pobedi i x5 i mercedes ml i toa gi testiraa na poveke tereni a ti sto vikas hummer da dobro e ama ne e sekojdnevno vozilo sto bi go vozel niz grad

Abe porscheto ima pojaki performansi,pojak motor ima zatoa e i pobrz,neli mozat i od mercedes i od bmw da napravat eden takov mokjen terenec sto ke mu se sprotivstavuva na kajenot,samo izgleda ne sakaat da go storat toa.

[acko]®;1559509 напиша:

ama brate ajde da te vidam ti da vozis HUMMER sekoj den......Ti treba samo 500den za da go zapalis.......

х6-ката е ЅВЕРСКААА!
вчера видов една и останавме цело друштво едно 2-3 минути со подзинати усти...за разлика од х5 ова изгледа далеку по спортска, бидејќи 5ката е класичен џип, а ова е нешто како џип-купе! како и да е - фантастично здание! море да го имам во гаража, еј...:zver:

зверрррррррр

Мене лично не ми се свиѓа. Пошо не сакам теренци. Да не правам муабет за теренци кои ги прави бмв или порше или мерцедес. Се знае за впланина лада нива. А ако сакаш да ги покажеш парите нормално ке земеш нешто поголемо да те видат другите.
Х6 би купил некој кој што има пари и нема појма од коли и теренци. Само колку да се преви фраер.

Некако,како да не е докажано нешто со моделов,го видов во живо,мислам дека не можеш да го возиш ни како кола,ни како теренец.

Плус,да бидеме реални,да го нема BMW X6 знакот од позади,ќе помислите дека е некоја кола од Hyndai,ефтино изгледа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom