BMW X6

• Креатор на темата Креатор на темата John
  • Време на започнување Време на започнување

Што мислите за BMW X6

• Глупост на годината

Гласови: 16 21,9%
  • Ми се бендисува

Гласови: 57 78,1%

• Вкупно гласачи
    73
што серете бе, глејте го колку е најдобар. па уште со сангјонгон го споредуе. утепајте се. џипот е лудило... футуристичен таков. немам забелешки, перфектен е.

Пак ќе кажам...
Во автомобилистичкиот свет се испомеша се...Очекувам некое дизел Ферари или Ламборџини следно...
Инаку, оваа чудо наречено Х6 воопшто не ми се допаѓа.
Серијата 6 на БМВ е спортско купе.
Има две генерации:
Ова

и ова:

И сега, поради некој, по мене ебиветар тренд, се прави нешто што треба да биде мелез меѓу спортски изглед, теренец (а на терен неможе да оди, освен некоја кал) и незнам што ли уште се не...
Башка, марката, заедно со Мерцедес и Ауди во овие времиња е толку иссељачена, толку девалвирана и вулгаризирана...што ако имам во животот многу пари, дефинитивно би си купил Масерати Кватропорте. Или Јагуар.

Е сега ја да ви објаснам нешо. Серијата Х на БМВ нема врска со основните модели. Тоа шо го споредувате Х6 со серија 6 не иде пошо едново е СУВ возило, а другово е т.н. купе-лимузина. Втора работа колава е гром. Мене многу ми се свиѓа и не може да се споредува со оноа срањено СангЈонг.
И некој праша која е цената. Во Англија цената конвертирана во евра е 78.000 а за кај нас не знам.

Е сега ја да ви објаснам нешо. Серијата Х на БМВ нема врска со основните модели. Тоа шо го споредувате Х6 со серија 6 не иде пошо едново е СУВ возило, а другово е т.н. купе-лимузина. Втора работа колава е гром. Мене многу ми се свиѓа и не може да се споредува со оноа срањено СангЈонг.
И некој праша која е цената. Во Англија цената конвертирана во евра е 78.000 а за кај нас не знам.
Не!
Сите со ознака Х одат со постојните серии, и се дел од нив.
И, сепак серијата 6 има јака спортска ДНК да се заебаваат со вакви излети.
Глобализација, освојување нови купувачи, нови пазари...

Мене икс 6ката ми се свиѓа, и спортски и елегантен ми е.Плус ѕверска машина шо е друга работа. Одма почнаа да се фрцкаат низ град те црни те бели...не знам колку се почетна цена ..ако знае некој нека пише?

Za toa si mn vo pravo :D.
Pocetna cena znam samo vo Kanadski dolari: $63.900 sega ako izracunas toa vo denari ke ispadne nekade 2,620,000(denari)
Ama mislam deka vredi:zver:

И на мене ми е грд ... не ве потсеќа на оваа грдосија подоле ?

ssang-yong-actyon-lat.jpg

ssang_yong_actyon_a1196820434b1467833_3.jpg

abe brate kako mozes da go sporedis X6 so ova cudo:lud:...........
daj bruki e ova.........

Х6 веќе ми е некако претерување, Х5 и Х3 си се на место и навистина немаше потреба да го прават Х6 според мене, ама ова им е најверојатно еден повеќе експериментален проект каде се обидуваат се со се да комбинираат и да видат како ќе иде тоа на пазарот, и ако не иде добро сигурно по максимум 3-4 години нема веќе да го прават.

Ваква видов скопска у Охрид. МНОООООООООГУ ЈАКО НЕШТО:vozbud::vozbud:
Ке пробам да ја ставам

Има едно бело X6 овде во Штип. Тоа истото го видов и во Охрид. А мислам дека видов и Велешко X6
тоа штипското е на Мише-брилијант би требало барем вие штипјани да го знаете син му на брилијант има чоекот и Bentley Chontinental Porsche Cayenn и што ли уште не која кола ќе му се засвиѓа таа си ја купува

тоа штипското е на Мише-брилијант би требало барем вие штипјани да го знаете син му на брилијант има чоекот и Bentley Chontinental Porsche Cayenn и што ли уште не која кола ќе му се засвиѓа таа си ја купува

epa brate koga mozi...... :D:D

гледам веке неколку вакви низ градот,супер се,подобри од Х5

Абе ѕверски е џипов, само можеле уште малку да му го подотераат ентериерот.Иначе добар дизајн има.Супер

Абе ѕверски е џипов, само можеле уште малку да му го подотераат ентериерот.Иначе добар дизајн има.Супер

Jas vikam cim mozea da go smenat exterierot mozea i da go smenat interierot.... Ama ajde ke ima i drugi ;)

незнам мене х5 ми е мн боље.Х5 поише личи на теренец а х6 поише личи на купе за градска вожња али ова е мое мислеље

незнам мене х5 ми е мн боље.Х5 поише личи на теренец а х6 поише личи на купе за градска вожња али ова е мое мислеље

abe X5 lici na terenec, ama X6 em ima performansi na terenec a i na sportska kola.
2 vo 1.
Sto mozis drugo da pobaras :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom