Порака до бившите

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Да се издепилираш меѓу нозе цуро Евтини се бричовите или лентите за депилација,заш од толку нехигиена и волна, веќе печурки ти никнаа меѓу нозе и моеш Печуркада да напраиш (слично на лимонада).

До скопјанката- Не се плаши не се бој нема коски К*** мој не значи ак си невина треба да останиш невина до крај.

До Битолчанката- Косата среди си ја малце заш личиш на гз од 80-те

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Now things are coming clear and I don't need you here
And in this world around me I'm glad you disappeared

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Пошо ме искритикува...

За Виолета не важи Клајв Овен, ами Превер :back:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Колку сакам да пишам на темава и да се расприкажам и цели реферати да се изнапишам али џабе срц...ти и онака не си писмен и нема нити да разбереш што сакам да ти кажам нити па тоа ќе допре до тебе...а секако најнормално нема ни да прочиташ па затоа нема ни да се мачам и да пишувам...

Али ова мора да ти пишам- Колку ми е совршено без тебе ни од далеку не си свесен...:back:
И да, да не заборавам...Фала ти што ме научи да не верувам на машки мозок затоа што таа информација многу ми се наоѓа денес а верувам и ќе продолжи да ми се наоѓа во животов...Како и да е не те мразам...

Ај така...

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
auuuuuuuuuuuuuuuuuu do tolku ti zgresil coekot :)
kolku idese ako ne e tajna

Колку сакам да пишам на темава и да се расприкажам и цели реферати да се изнапишам али џабе срц...ти и онака не си писмен и нема нити да разбереш што сакам да ти кажам нити па тоа ќе допре до тебе...а секако најнормално нема ни да прочиташ па затоа нема ни да се мачам и да пишувам...

Али ова мора да ти пишам- Колку ми е совршено без тебе ни од далеку не си свесен...:back:
И да, да не заборавам...Фала ти што ме научи да не верувам на машки мозок затоа што таа информација многу ми се наоѓа денес а верувам и ќе продолжи да ми се наоѓа во животов...Како и да е не те мразам...

Ај така...

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Бегај ма нејќам да те гледам веќе. бај бај бај бајјјјј

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
Прекини да ме замараш,прекини да се распрашуваш, прекини да се интересираш, уживај со девојчето и биди хепи,искулирај малку-диши, едноставно остај ме на раат еднаш и засекогаш!!!

Член од
10 август 2008
Мислења
7
Поени од реакции
1
Pa ne mrazam nikogo posebno od bivsite za da go vregam ili takvo nesto ednostavno poveke ne sakam da se zamaram so niv a ni tie so mene.... bilo pa pominalo :toe:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Мислиш дека сум љубоморен ? хахаха не си свесна колку смешно изгледаш со селјак покрај тебе ..... пола калишта и радожда ги смува ебате глупача
( изгледа и не згрешив што ти реков дека си кучка )

Следно наместо тетоважа над газот стај си еден бар код можда и некој динар ќе напрајш со тие твој авантури ....
Словенија можда е нормална работа како чорапи да ги менвиш ама овде си доби nick курвиче и со здравје да си го носиш :back:

Колку ми е до тебе нека ти испее Adam Gontier

Hope i never see you again !!!

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
За жал на таа што и пишувам никогаш нема да го проќита ова ама.....:
Жал ми е што така рано ти заврши животот, се надевам дека еден ден ќе се видиме пак мада немора тоа да биде на тлото на Земјата!
Поради тебе почнав да верувам во задгробен живот, бидејќи ако тоа не постои, јас сум пропадната личност, се што ми останува е само еден спомен кој го носам непрекинато во себе...............

E

`EsCaPe`

Гостин
Заборави на тоа што го реков, заборави на све И НЕ МОРА ДА МИСЛИШ, ИЧ НЕ СЕ ЗАМАРАЈ, искрено не ми требаш , НЕ МИ ТРЕБА НИКОЈ ВИШЕ, можеш комотно да се носиш ЗАЕДНО со другарите и обВрските и све тако даље..

МРШ !

Kajgana Shop

На врв Bottom