Дали лепите постери во вашата соба?

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
имам еден од "четересет и друга" ( демек многу одавна ) ставено од Млади Бунтовници, некаде го најдов, и еден имам од ASUS A1 The Smartest Motherborads. :)

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Jas pak imam eden od Garfild ama ne go imam staveno oti neznam pak zosto... Eh dobro so se setiv:)

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
Jas imam od Green Day od Billie joe Amstrong , sto znam c ovekot mi e skoro sovrsen pa ubava gletaka si ima pokraj pc to:))

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
Ја ијам еден од Lord of the rings кецот, официјалниот шо е од филмот, ијам со карикатура на Ајнштајн, со Гарфилд, еден од Iron Maiden (си го купив од Загреб коа им бев на концерт :music3:), еден од репрезентација на Англија, од светското 2002, и еден со змеј, многу закон, од EMP. Ептен сакам некој да најдам со слика од Luis Royo, кој го знае, знае за што зборам. Типот е мрднат!

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
Имам постери само од Linkin Park, Red Hot Chilli Peppers. Evanescene, Limp Bizkit

Член од
4 март 2007
Мислења
32
Поени од реакции
0
Порана сите ѕидови во собата ми беа исполепени со постери некои со некои познати фаци(многу го сакав Jastin Timerlake) а бидејќи бев опседната со диети за дебелеење другата половина ми беа рецепти за диети,а имав и математички формули и периоден систем на елементите за по хемија ,со еден збор мајка ми ужас ја фаќаше кога ќе ми влезеше во собата.Сега ѕидовите ми се празни ама едвај ми ги оправија (од селотејпот со кој лепев по нив :vozbud: )

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Немам постери низ соба!
Убаво ми е кога ќе станам од спиење да ги погледнам сликите од луѓето кои што ги сакам и ми се блиски,а не од Џастин,Бритни или ват евер!

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
NIppI напиша:
скоро цела соба ми е излепена со постери од Хенсон,пак ми се врати манијата по нив деновиве...после имам Шевченко,имам..Хари Потер,Линкин Парк,Папа Роуч,уште таванот остана да го излепам,немам веќе место никаде!
сеа ги избројав,од Хенсон иам дууриии 18!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Абе си имам постери со мој омилени групи, пејачи... итн итн.. инаку сакам да собирам постери.. Од списанија ова она..имам доста..

Член од
8 јануари 2008
Мислења
45
Поени од реакции
0
Постери имам од Аврил Лавињ,Бијонси,Зидан Роналдињо и др.Најомилен ми е од Роналдињо.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Барам од KISS, ама никако да најдам...

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Ај жити све дај ми го. Побарај од кој сакаш постер ќе ти најдам.

П.С. Ако некој друг има од Kiss постер, нека каже да му го зеам. :)
Важи де.. инаку ја од Васка Илиева сакам :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom