Дали лепите постери во вашата соба?

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
имам еден од "четересет и друга" ( демек многу одавна ) ставено од Млади Бунтовници, некаде го најдов, и еден имам од ASUS A1 The Smartest Motherborads. :)

Jas pak imam eden od Garfild ama ne go imam staveno oti neznam pak zosto... Eh dobro so se setiv:)

Jas imam od Green Day od Billie joe Amstrong , sto znam c ovekot mi e skoro sovrsen pa ubava gletaka si ima pokraj pc to:))

Ја ијам еден од Lord of the rings кецот, официјалниот шо е од филмот, ијам со карикатура на Ајнштајн, со Гарфилд, еден од Iron Maiden (си го купив од Загреб коа им бев на концерт :music3:), еден од репрезентација на Англија, од светското 2002, и еден со змеј, многу закон, од EMP. Ептен сакам некој да најдам со слика од Luis Royo, кој го знае, знае за што зборам. Типот е мрднат!

Имам постери само од Linkin Park, Red Hot Chilli Peppers. Evanescene, Limp Bizkit

Порана сите ѕидови во собата ми беа исполепени со постери некои со некои познати фаци(многу го сакав Jastin Timerlake) а бидејќи бев опседната со диети за дебелеење другата половина ми беа рецепти за диети,а имав и математички формули и периоден систем на елементите за по хемија ,со еден збор мајка ми ужас ја фаќаше кога ќе ми влезеше во собата.Сега ѕидовите ми се празни ама едвај ми ги оправија (од селотејпот со кој лепев по нив :vozbud: )

Немам постери низ соба!
Убаво ми е кога ќе станам од спиење да ги погледнам сликите од луѓето кои што ги сакам и ми се блиски,а не од Џастин,Бритни или ват евер!

NIppI напиша:
скоро цела соба ми е излепена со постери од Хенсон,пак ми се врати манијата по нив деновиве...после имам Шевченко,имам..Хари Потер,Линкин Парк,Папа Роуч,уште таванот остана да го излепам,немам веќе место никаде!
сеа ги избројав,од Хенсон иам дууриии 18!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Абе си имам постери со мој омилени групи, пејачи... итн итн.. инаку сакам да собирам постери.. Од списанија ова она..имам доста..

Постери имам од Аврил Лавињ,Бијонси,Зидан Роналдињо и др.Најомилен ми е од Роналдињо.

Барам од KISS, ама никако да најдам...

Ај жити све дај ми го. Побарај од кој сакаш постер ќе ти најдам.

П.С. Ако некој друг има од Kiss постер, нека каже да му го зеам. :)

Важи де.. инаку ја од Васка Илиева сакам :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom