Дали сте плачеле за вашата љубов?

Сте плачеле за вашата љубов?

• Да

Гласови: 384 73,6%
  • Не

Гласови: 138 26,4%

• Вкупно гласачи
    522
ne sum placel,ama sum videl mnogu devojki koi placele,iako sekogash ama bash sekogash tvrdele deka nema da go pravat toa...ama toa e koga sami si go baraat nikoj ne im e kriv,najteshko e koga sami ke si zgreshat...

sum placel da no sea mi e jasno deka ona ne zasluzuvase ni edna moja solza:nenene: ama toa e nemozam nisto da promenam tuka placev mogu koa mi raskina placev dodeka bev vo vrska koa ke me navredese so nejzini zborovi i postapki iskreno placev :kesa:premnogu licno go svativ toa a taa si igrase so mene :tapp: nevredese da placam za nea

Не сум тип што изразува емоции со плачење... Не сум плачел до сега, и немам намера да плачам.
Еј ќе ти препукне срцето некогаш ако не се исплачиш?

Да сум плачела.Радоста и тагата секогаш се дел од нас.

Плачев коа бев глуп и незрел ко тиква зелена...

плачев за она што го имавме,а не за него,плачев до болка,и уште плачам...

Скраја да е. Никој не заслужува да плачам за него.

ако навистина е така, браво за тебе, по малку ти завидувам ;)

Па така е. Ова ми беше совет од близок другар, дека не вреди за машко да се плаче. Сум се разочарала, тоа е, ќе најдам подобар, нема зошто да ронам крокодилски солзи. Ионака не верувам во љубов.

da proplacev za nego...ali moite solzi ne vredea ic, taka da bezpotrebno potrosiv i vreme i solzi na nego.......zalam sto placev!!!!

Тие што се плачковци на побрз начин ја преболуваат болката....а тие што незнаат како изгледа да се пушти солза, тие само ја собираат болката во себе ....а тоа е опасно од друга страна за психата :toe:

хахаха да не беше анонимна анкетата резултатите ќе беа обратни :icon_bigg

како и да е неам плачено, ми било криво но машки сум ги сокрил емоциите

Сите девојчиња ми велат не вреди да се плаче за машко, а истите тоа го практикуваат. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom