Како се чувствуваат струмичајне и зајчевците денес?

Статус
Затворена за нови мислења.
Па добро де, како сакате сфатете. И да е сакал сам да си го помилува Заев, го стори тоа и готово. Си можеше човекот:smir:

Па добро де, како сакате сфатете. И да е сакал сам да си го помилува Заев, го стори тоа и готово. Си можеше човекот:smir:

да да ама и вчера кажав, а и денес ќе повторам дека тоа ќе му е последното нешто што го напраи скапаниов комуњар што ја закопа Македонија

Бране има шема.
Му се прави импичмент, се собира народ, Државата ја даваме Бране не го давамеее.
Свирчиња, маички, капчиња, упаљачи со Бране.
Стануе октопод спасител.
Со сите краци се размавнува, го дави Грујо, го дави 2/3 мнозиство во Парламентот, брка со едниот крак во депото на МВР за дрога, со другиот крак во НБМ и зрннннннннннн, алооо Бране ајде стани те вика меѓународната.

ВМРО да не му стега импичмент.
Нека тера овака, распнат е, сака да се врати во СДСМ како спасител.
Нека му ја фрли ракавицата и нека го повика на претседателски избори за да се реши состојбата.

да да ама и вчера кажав, а и денес ќе повторам дека тоа ќе му е последното нешто што го напраи скапаниов комуњар што ја закопа Македонија

Прв такво нешто направи Борис Трајковски. А он не беше комуњар:tapp::tapp::tapp::tapp:

Прв такво нешто направи Борис Трајковски. А он не беше комуњар:tapp::tapp::tapp::tapp:

Boris Trajkovski abolicija sprovede za prisluskuvanje, a ne za tezok slucaj na korupcija i organiziran kriminal vreden 15 miliona evra.

Така беше...за Доста и оној како се викаше...
А денешниот Претседател, како лидер на опозиција (оправдано) критикуваше...а денес и тој го направи тоа.
Значи...џабе правите идоли од политичарите

Бране има шема.
Му се прави импичмент, се собира народ, Државата ја даваме Бране не го давамеее.
Свирчиња, маички, капчиња, упаљачи со Бране.
Стануе октопод спасител.
Со сите краци се размавнува, го дави Грујо, го дави 2/3 мнозиство во Парламентот, брка со едниот крак во депото на МВР за дрога, со другиот крак во НБМ и зрннннннннннн, алооо Бране ајде стани те вика меѓународната.

ВМРО да не му стега импичмент.
Нека тера овака, распнат е, сака да се врати во СДСМ како спасител.
Нека му ја фрли ракавицата и нека го повика на претседателски избори за да се реши состојбата.

Nema dovolno narod da go brani Sranko. Site negovi podrzuvaci, se ovde na forumov, a toa e kapka vo okean :smir:
DPMNE nema da mu napravi impichment, tuku ke go ostavi da se doglupira.

Така беше...за Доста и оној како се викаше...
А денешниот Претседател, како лидер на опозиција (оправдано) критикуваше...а денес и тој го направи тоа.
Значи...џабе правите идоли од политичарите

Boris Trajkovski abolicija sprovede za prisluskuvanje, a ne za tezok slucaj na korupcija i organiziran kriminal vreden 15 miliona evra.

Nema dovolno narod da go brani Sranko. Site negovi podrzuvaci, se ovde na forumov, a toa e kapka vo okean :smir:

Ако политиката на Македонија се одлучуваше овде на форумот,..........:tapp::tapp::tapp: Незнам што да кажам.:helou:

А од кај знаете кога Доста прислушкувала, што слушнала и колку било вредно тоа?А?А?А?А?А?А??А?А?А?
Не бе. Она слушнала само обичен муабет, а сите шо го подржуваат криминалецот Заев се обични комуњари за 2 сендвича, 1 мајца и 2 сокчиња, и ке бидат истребени, грујо почна....:vozbud::vozbud:
Тоа е целото сфакања на 3-4ца на форумот. БРАВО:je::je::je:

A прислушкувањето лесен случај ли беше?
Знаеш дека тоа е повреда на со устав загарантираните права?
И тоа е тежок случај, но со повреда на други правно заштитени добра, т.е. право на приватност на пр. слобода на говор...

Јас сум струмичанец, и лично не сум среќен за затварањето на делото и ослободувањето на градоначалникот. Ако не беше крив немаше тука да рипа Бранко да го спасува колегата, се ќе си течеше како шо треба и ќе се докажаше дека е крив ( или можеби не :smir: ). Па сега ми тропа глупости на ТВ демек мака му е шо бране го ослободил и шо немал шанса да докаже дека не е крив. :vozbud:

Не си во текот.
По резултатите на последната анкета на институтот за демократија, Груевски имаше 51 проценти рејтинг а Црвенковски 36. Значи разликата е 15 проценти....пази , Бранко немаше ниту една реклама во изминатите 5 години. Значи сепак освен неколкумина овде на форумот, и некој друг го подржува.

Не си во текот.
По резултатите на последната анкета на институтот за демократија, Груевски имаше 51 проценти рејтинг а Црвенковски 36. Значи разликата е 15 проценти....пази , Бранко немаше ниту една реклама во изминатите 5 години. Значи сепак освен неколкумина овде на форумот, и некој друг го подржува.

Црвенковски немаше 36 % во неговите златни години а црни за Македонија :pos: :pos: сеа ќе имал не траскај зелени

Па и функција и дадоа на Доста Димовска во Бугарија поради глупостите во Македонија со прислушкувањето иако по аболицијата на Доста никој не го оспори потегот на Борис Трајковски нити пак некој побара импичмент...далеку е таа ситуација т.е. се разликува од километар со оваа денес.:helou:

Црвенковски немаше 36 % во неговите златни години а црни за Македонија :pos: :pos: сеа ќе имал не траскај зелени

Па види сега.
Ако вечер (латас = дпмне) кој ги пренесува анкетите на институтот за демократија (Иванов + Боцевски = сам заклучи) тресат зелени, онда и Јас тресам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom