Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па добро де, како сакате сфатете. И да е сакал сам да си го помилува Заев, го стори тоа и готово. Си можеше човекот:smir:
да да ама и вчера кажав, а и денес ќе повторам дека тоа ќе му е последното нешто што го напраи скапаниов комуњар што ја закопа Македонија
Прв такво нешто направи Борис Трајковски. А он не беше комуњар![]()
Така беше...за Доста и оној како се викаше...Прв такво нешто направи Борис Трајковски. А он не беше комуњар![]()
Бране има шема.
Му се прави импичмент, се собира народ, Државата ја даваме Бране не го давамеее.
Свирчиња, маички, капчиња, упаљачи со Бране.
Стануе октопод спасител.
Со сите краци се размавнува, го дави Грујо, го дави 2/3 мнозиство во Парламентот, брка со едниот крак во депото на МВР за дрога, со другиот крак во НБМ и зрннннннннннн, алооо Бране ајде стани те вика меѓународната.
ВМРО да не му стега импичмент.
Нека тера овака, распнат е, сака да се врати во СДСМ како спасител.
Нека му ја фрли ракавицата и нека го повика на претседателски избори за да се реши состојбата.
Така беше...за Доста и оној како се викаше...
А денешниот Претседател, како лидер на опозиција (оправдано) критикуваше...а денес и тој го направи тоа.
Значи...џабе правите идоли од политичарите
Nema dovolno narod da go brani Sranko. Site negovi podrzuvaci, se ovde na forumov, a toa e kapka vo okean :smir:
DPMNE nema da mu napravi impichment, tuku ke go ostavi da se doglupira.
A прислушкувањето лесен случај ли беше?Boris Trajkovski abolicija sprovede za prisluskuvanje, a ne za tezok slucaj na korupcija i organiziran kriminal vreden 15 miliona evra.
Nema dovolno narod da go brani Sranko. Site negovi podrzuvaci, se ovde na forumov, a toa e kapka vo okean :smir:
DPMNE nema da mu napravi impichment, tuku ke go ostavi da se doglupira.
Не си во текот.
По резултатите на последната анкета на институтот за демократија, Груевски имаше 51 проценти рејтинг а Црвенковски 36. Значи разликата е 15 проценти....пази , Бранко немаше ниту една реклама во изминатите 5 години. Значи сепак освен неколкумина овде на форумот, и некој друг го подржува.
Прв такво нешто направи Борис Трајковски. А он не беше комуњар![]()
Црвенковски немаше 36 % во неговите златни години а црни за Македонија![]()
сеа ќе имал не траскај зелени