Случај ЗАЕВ - генерална дискусија

• Креатор на темата drle
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Многу симптоматично и од страна ба Црвенковски што во образложението на причината за аболицијата на Заев ја става потребата од “враќање на опозицијата во парламентот“, наместо тоа да биде НЕВИНОСТА на Заев или исполитизираноста на судот од страна на ВМРО.

Добро му го смести на Заев, баш ме интересира дали навистина има некој договор меѓу нив. Премногу наивен излезе З.З.
Ептен наивен.Кој будала одбива пратечники мандат во собрание .Само оној кој лапа убава јанија како градоначалник.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Катастрофално глупи му се овие излети на Заев, самиот против себе работи, а не мислам дека има капацитет да сфати. Бранко изигра каде каде јак потез (за самиот Бранко, зошто Заев е жртвата тука). Заев треба да молчи, тоа му е најјакото оружје, но тој како последен кретен додава на огнот. :tapp:

Штом почна да се просерува, нека го прозоват јавно да ја одбие аболицијата и да се одбрани на суд! Нели е невин... :tv:
Ако има сигурни докази кои наведуваат на тоа дека некој го местел (што држи место), нека ги соопшти јавно или на надлежните институции, а доколку нема, нека заќути, зошто што повеќе збори, толку повеќе се дави.

Но од друга страна го разбирам.
Што уште му преостанува освен да се брани од нападите.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
I onoj koj saka da bide gradonacalnik, da lapa paricki, a i koj krie(se) nadez za pwemiewstvo po padot na Gwujo.

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
неофицијално вмро вечерва ќе објави за импичмент на претседателот :D .... очекувајте претседателски избори во септември :D и брз развој на настаните пред катастрофалниот извештај од Меѓународната заедница и ЕУ во Ноември.
Slusam denes novo scenario na VMRO DPMNE.Ke ima predvremen kongres vo partijata,ke se bira nov pretsedatel.a potoa na brzina ke se donese zakon za izbor na Pretsedatel na drzavata koj ke go bira Sobranieto i zamislete koj ?NG.
Nedoverba na BC e veke recisi izglasana,a negovata funkcija ke ja izvrsuva a koj drug,ako ne Pretsedatelot na Sobranieto.

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
Slusam denes novo scenario na VMRO DPMNE.Ke ima predvremen kongres vo partijata,ke se bira nov pretsedatel.a potoa na brzina ke se donese zakon za izbor na Pretsedatel na drzavata koj ke go bira Sobranieto i zamislete koj ?NG.
Nedoverba na BC e veke recisi izglasana,a negovata funkcija ke ja izvrsuva a koj drug,ako ne Pretsedatelot na Sobranieto.
aj daj nekoj link da procitam ijas ako ne ti e tesko posebno delot kade se pisuva za impicment??/

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
aj daj nekoj link da procitam ijas ako ne ti e tesko posebno delot kade se pisuva za impicment??/
Takvi raboti po linkovi ne se pisuvaat,samo vo vnatrepartiski dogovaranja se slusa.a za inpicment veke se diskutira od politikolozi sobrani da ja doobjasnat vinata na BC pred novinari,kako uvod vo veke dogovorena rabota .

Член од
26 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
212
sdsm katastrofa aj uste malku i ke ve nema pa konecno makedonecot da uspee vo zivotot

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
Takvi raboti po linkovi ne se pisuvaat,samo vo vnatrepartiski dogovaranja se slusa.a za inpicment veke se diskutira od politikolozi sobrani da ja doobjasnat vinata na BC pred novinari,kako uvod vo veke dogovorena rabota .
a ti si prisutna vo tie vnatrepartiski dogovaranja? ili spekulacija e ova?

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Хееејјј... како некој сака да ја дефокусира дискусијава сега :) ... и успева.. оти гледам одма наивковци се јавуваат.

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587
Дефокусирањетo на темата донесе жолти картони, а потоа следат црвени и банови.

- од Модераторот

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Kако по обичај... Македонците ... нели ред војвода, два реда шпиуни...
Не.
Јас мислам дека ДПМНЕ си прави имагинарни, замислени непријатели, за да има начин на кој ќе го продава патриотизмот.
Прво беа непријатели србите што живејат во Македонија.
Потоа на албанците ќе им ги сечеа ноктите, ќе ги пуштаа во гасни комори...се додека не склопија сојуз со нив.
Е сега албанците се добри, ама сдсмовците се непријателите, и додека не се очистат, ќе нема напредок во државава.
Ебате тоа тимбаците ебате.
Коа ќе сватите дека најголем непријател на државата е делбата помеѓу народот, тогаш може и ќе биде нешто од нас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom